Новини про зірок
Подобається

Злата Огнєвіч шокувала своїм обличчям у новому кліпі (Фото)

28/12/2015     Автор: admin
Злата Огнєвіч шокувала своїм обличчям у новому кліпі (Фото)

ognevich_55

Українська співачка Злата Огнєвіч приголомшила своїх шанувальників рідкісними кадрами з відеозйомок нового кліпу "Кружева". Шокуючі світлини злили в мережу, передає Корупція.Стар

"Три дні змивала з себе ту фарбу. Не виходила кілька днів на вулицю. Для мене було дивно, що вона погано змивається. Але мене попереджали про те, що нелегко буде позбавитись фарби. Заради власного кліпу я, звичайно, погодилась на такі невеличкі жертви" — розповіла Gazeta.ua Злата Огнєвіч.

Обличчя артистки після декількох дублів за участю яскравих фарб, стало практично невпізнанним. Мусила це зробити разом з танцюристами аби показати глядачеві наскільки різнобарвним є світ. Вражаючі кадри не увійшли у фінальну версію відео.

"Та як кажуть, чого не зробиш заради мистецтва. У якийсь момент мені стало страшно, що я надихалася сухими фарбами і не зможу співати. У мене в той день був запланований концерт і я просто не могла собі дозволити зірвати виступ" — згадує Злата Огнєвіч.

Нагадаємо, після складання мандату депутата Верховної Ради Злата Огнєвіч повністю поринула у творчість. Презентувала новий райдужний кліп "Кружева", де відверто у спідній білій білизні оголила струнку фігуру.
Більше цікавих новин в мобільному додатку Корупція Інфо:   
Android         IOS

668807_1_w_570 668807_2_w_1000 668807_4_w_1000 668807_5_w_1000