Новини про зірок
Подобається

Земфіра побажала Україні мирного нового року

28/12/2015     Автор: admin
Земфіра побажала Україні мирного нового року

zema-6

Російську співачку Земфіру в Україні знають і люблять, передає Корупція.Стар

Артистка неодноразово підтримувала Україну на своїх концертах і навіть виступала з прапором нашої країни. Як передає replyua.net, напередодні новорічних свят Земфіра звернулася до своїх українським і російським шанувальникам.

Напередодні співачка відповідала на питання фанатів в ефірі соцмережі ВКонтакте. Перше, про що розповіла виконавиця, — це про своєму поданні ситуації, яка склалася між Росією та Україною. За словами Земфіри, вона дуже сподівається на те, що в найближчому майбутньому конфлікт між двома країнами, а також між колись дружніми народами, повністю припиниться.

Також Земфіра побажала Україні якнайшвидшого припинення війни і зазначила, що в країні має настати мир, незважаючи ні на що. Виконавиця додала, що дуже хоче влаштувати гастрольний тур по Україні, і, швидше за все, їй вдасться домовитися про організацію виступів у нашій країні. В кінці інтерв'ю провідні також привітали талановиту співачку з наступаючими святами і побажали їй творчих успіхів. Новини за тегами: Земфіра, інтерв'ю ВКонтакте, гастрольнийтур, концерт в Україні, російська співачка, шанувальники з України, привітання Земфіри.

Більше цікавих новин в мобільному додатку Корупція Інфо:   Android         IOS