Зіркові скандали
Подобається

У сім’ї Поліни Гагаріної трапилося горе

28/12/2015     Автор: admin
У сім’ї Поліни Гагаріної трапилося горе

Polina-Gagarina

Батько Дмитра Ісхакова, чоловіка Поліни Гагаріної, помер на 64 році життя, передає Корупція.Стар

За словами фотографа, лікарі спочатку не змогли знайти у нього небезпечне захворювання, через що той потрапив до лікарні.

У сім'ї російської співачки Поліни Гагаріної трапилося горе. На 64 році життя помер батько її чоловіка, відомого фотографа Дмитра Ісхакова.

"Настав страшний день, якого чекаєш і боїшся все життя з самого дитинства. Помер мій улюблений тато. Писати і вимовляти це все ще дико, тому, що все вийшло вкрай безглуздо. Йому було всього 63 роки. Він був дуже світлим, дуже доброю людиною , молодо виглядав і зовсім не збирався йти ", — написав Ісхаков.

За словами фотографа, лікарі не почули у його батька запалення легенів, а також не виявили пневмонію. "У підсумку реанімація, дві самих кошмарних тижні надій і невизначеності для нашої сім'ї і він все ж вирішив піти. А ми залишилися", — ділиться своїми переживаннями Ісхаков.

Фотограф розповів, що його батько все життя писав вірші, але так їх ніде не публікував. "Одного разу, якийсь недобрий видавець сказав йому, що вони нікому не цікаві, а тато, будучи людиною ранимим, більше і намагатися не став. Чому я не опублікував його вірші за його життя ?! Я не знаю", — пише Ісхаков.

Більше цікавих новин в мобільному додатку Корупція Інфо:     Android         IOS