Новини про зірок
Подобається

Катя Осадча не посоромилась показати обличчя без макіяжу (Фото)

28/12/2015     Автор: admin
Катя Осадча не посоромилась показати обличчя без макіяжу (Фото)

1411724669_1

Телеведуча продемонструвала природну красу, зробивши Селфі, передає Корупція.Стар

Катя Осадча вирушила до Португалії, де вона проведе свою передноворічну відпустку. Телеведуча вже показала кілька фотографій, зроблених в Лісабоні, а тепер вона опублікувала свої Селфі, позуючи на них себе без макіяжу. Нечасто можна зустріти знамениту людину без краплі косметики на обличчі, але Катя не посоромилася показати себе такою, яка вона є без макіяжу і це привело в захват усіх її фанатів.

Передплатники однією з найкращих телеведучих України закидали її коментарями, в яких вони написали їй море компліментів з приводу її природної краси і навіть попросили, щоб вона частіше показувала Селфі без макіяжу і не соромилася це робити, тому як вона неймовірно ніжна і красива. Тим більше, що Осадча сфотографувалася біля стіни, викладеної плитками, під назвою азулежу, яка є найяскравішою пам'яткою Португалії. Коментарі були наступними: «Без макіяжу — мила, Справжня, красуня !!!!))))», «Катя, Вам дуже йде без гриму!», «Шикарна))» та інші в такому ж дусі.

Були й такі коментатори, які спробували написати некоректні слова по відношенню до публічної людини, але його тут же поставили на місце всі ті, хто підписаний на сторіночку Каті і є її щирими шанувальниками.

Більше цікавих новин в мобільному додатку Корупція Інфо:   Android     IOS

1451308874_osadchaya-katya 1451308951_osadchaya