Зіркові скандали
Подобається

Анастасія Волочкова шокувала весь Інстаграм (Фото)

28/12/2015     Автор: admin
Анастасія Волочкова шокувала весь Інстаграм (Фото)

volochkova

Прима-балерина нарядила червоне міні і сфотографувалася, передає Корупція.Стар

Настя постійно викликає у своїх передплатників в Інстаграмі бурю різних емоцій, деякі просто заздрять їй, інші — захоплюються, решта — критикують. Волочкова показує себе такою, яка вона є і не приховує від публіки нічого. Тому, одягнувшись у червоне міні-плаття, вона без сорому зробила Селфі. І тут в коментарях посипалися відгуки всі, хто побачив цю фотографію.

Буквально за пару годин передплатники Волочкової в Інстаграмі засипали її коментарями, велика частина з яких була вкрай невтішною. Виною цьому стало не тільки викликаюче червоне плаття міні-довжини, а й фігура артистки, а також дзеркало, в якому вона відображається, саме воно розділило її ноги навпіл і вийшло, що нижня частина ніг занадто худа, а от верхня — надто «пишна» , як для балерини. Передплатники не скупилися на компліменти і в той же час образливі слова. Одні писали їй: «Настя, ти просто супер!», Інші: «У коротких сукнях просто страх.».

Волочкова всьгого лиш хотіла поділитися новою фотографією в красивій короткій сукні і відмінним настроєм, підписавши знімок так: «Дуже світлий вихідний». А у відповідь отримала шквал критики від шокованих користувачів Інстаграма.

Більше цікавих новин в мобільному додатку Корупція Інфо:   Android         IOS

1451288151_volochkova