Новини про зірок
Подобається

Ольга Фреймут осоромилася без білизни на телешоу (ФОТО, ВІДЕО)

27/12/2015     Автор: Ігор Нагорний
Ольга Фреймут осоромилася без білизни на телешоу (ФОТО, ВІДЕО)

На каналі "1+1" вийшла чергова серія авторського проекту Андрія Алферова "Підпільна імперія". Разом з глядачами і ведучим кінострічку подивиться Ольга Фреймут, яка звернулася до фанатів в образі гоголівської панночки. Проте засвітилася зірка у вбранні, яке радше нагадує білизну, аніж костюм для публічного виступу.

d2f0ca3c86e02271fae711dcc8bc0ff1_freimut

Запрошена гостя оцінить кінофільм "Ромовий щоденник" з Джонні Деппом.

Події фільму відбуваються в 60ті роки. Головний герой стрічкиперспективний і надзвичайно талановитий журналіст Пол Кемп. За плечима у чоловікадві неопубліковані власні книги та неабияка відраза до ньюйоркського гламуру і глянцевого світу. Пол бажає покинути свою роботу в престижному виданні й переїжджає до ПуертоРіко. Цей вчинок стає найбільшою авантюрою в житті Пола, адже в новому житті він змушений брати участь у темних справах, зловживати алкоголем і намагатися боротися з низкою спокус

_podpol_imperiya_0142

"До Деппа у Олі дуже особливе, нетипове ставлення. Тому ми будемо говорити про нього в незвичайних барвах. А ще поспілкуємося про естетику 1960-х і, звичайно, про пуерторіканських забігайлівках, по яких тиняється герой Деппа. А ще згадаймо каністру з нітрогліцерином, яку Хантер Томпсон запропонував підірвати Деппу на задньому дворі свого будинку, на честь їхньої першої зустрічі! Словом, буде не розмова, а чистий рок-н-рол!" — інтригує ведучий "Підпільної імперії" Андрій Алферов.

384557811

На вечірньому перегляді кіно Ольга Фреймут постала в жіночому вбранні, яке збагатило атмосферу кіноперегляду своїм "фірмовим" шармом. Та не усі оцінили намагань Ольги виглядати сексуальною, тому що переконані, що для публічних виступів такій поважній пані потрібно вибирати більш стриманий і відповідний до ситуації одяг.

384557812