Плітки
Подобається

Вікторія Боня шокувала пластикою обличчя (Фото)

26/12/2015     Автор: admin
Вікторія Боня шокувала пластикою обличчя (Фото)

6151_380

Шанувальники світської левиці шоковані її новою фотографією в соціальній мережі, передає Корупція.Стар

Сьогодні вночі Вікторія Боня виклала нове Селфі, яке не дуже порадувало шанувальників. На думку деяких з них, Віка зробила пластичну операцію.

«Не зарано для пластики?», «Вже на себе не похожа- допеределивалась», «З корекцією особи треба зупинитися! Ви втратили свою чарівну індивідуальність », — критикували зміни в зовнішності передплатники . Але хтось припустив, що справа, можливо, не в пластиці, а в зайвій худорби, яка не найкращим чином позначилася на зовнішності Вікторії.

Цей знімок шокував фанатів

«Віка, їжте, будь ласка! зовсім вже схуд ви », — попросили шанувальники Вікторію.
Причина, по якій Віка так схудла, — не секрет. З деяких пір Боня дотримується сироїдіння, про що вже писала у своєму «Інстаграме».
Шанувальники звинувачують Боню в зайвій худобі

«Сьогодні я відзначаю місяць сироїдіння! Не можу навіть повірити, що це відбувається зі мною))) Тепер можу сказати однозначно, що це дійсно найкращий подарунок організмові, що я могла зробити! Мій улюблений обожнює м'ясо, але дивлячись на мене і на те, як змінився мій режим, він готовий теж спробувати. Найскладніше, це перейти на такий спосіб життя, зате коли відчуваєш результат (півроку боліла спина, біль пішла на п'ятий день; раніше спала по 9-10 годин і не висипалася, сьогодні сплю 6-7 і більше не можу спати, приплив енергії став в рази більше, змінюється свідомість і усвідомлення багатьох речей), одні плюси і жодного мінуса крім тимчасової втрати ваги. Коротше, захоплення немає меж! Залишилося тільки відкрити ресторан », — раділа Вікторія. Але сироїдіння в поєднанні з фізичним навантаженням в одному з екстремальних телешоу, де зараз знімається Віка, мабуть, не сприяє набору ваги. І це добре видно.

Більше цікавих новин в мобільному додатку Корупція Інфо:   Android         IOS

 e3d4a22b9b9a06432c3c890af7489072

d1b266fa4801b518066cce2cf557aa25