Новини про зірок
Подобається

Анастасія Волочкова показала свого батька, якого паралізувало після інсульту (ФОТО)

25/12/2015     Автор: admin
Анастасія Волочкова показала свого батька, якого паралізувало після інсульту (ФОТО)

112015_013964272503

Анастасія Волочкова часто викладає фотографії з місць відпочинку, з квітами, з шпагатом. Цього разу відома танцівниця опублікувала спільну фотографію зі своїм батьком, який сидить в інвалідному візку.
Батько Анастасії Волочкової, Юрій Федорович, переніс інсульт близько шести років тому. Після цього він може пересуватися лише на інвалідному візку і не може говорити

«До тата в Петербург ми з донькою Арішою приїхали перед новорічними святами — з ялинкою, тортом, подарунками. Вся ця мішура для нього не так вже й важлива. Він, як дитина, радіє тому, що побачив нас — дочка і внучку. Аріша влаштувала концерт — співала, танцювала, потім обняла його: «Видужуй, дідусь, я так тебе люблю!» Він, розчулений, заплакав. І я, дивлячись на них, трималася з останніх сил. Вже потім, удома, залишившись одна, дала волю сльозам. Ніяк не звикну до того, що мій батько — спортсмен, тренер, чемпіон Радянського Союзу з настільного тенісу, живчик, оптиміст — тепер прикутий до інвалідного візка: права половина тіла повністю паралізована », — поділилася Анастасія Волочкова.

Відзначимо, що опубліковане фото Волочкової з її батьком дійсно є рідкістю. Так, найчастіше балерина викладає фотографії з квітами, з місць відпочинку, знімки, на яких демонструє хорошу фізичну форму. 

567c63de9e68a_Anastasiya-Volochkova