Зіркові скандали
Подобається

Сергій Звєрєв показав труси в прямому ефірі (ФОТО)

21/12/2015     Автор: admin
Сергій Звєрєв показав труси в прямому ефірі (ФОТО)

Епатажний шоумен роздягнувся до трусів в ефірі на МУЗ-ТВ. Сергій Звєрєв не раз шокував публіку своїми витівками, для нього немає ніяких перешкод, щоб показати нижню білизну перед великою кількістю людей. Більш того, таким чином він привертає до себе увагу громадськості і спеціально роздягається перед камерами, щоб знову бути у всіх на виду.

zverev_14.10.2013
На цей раз Сергій Звєрєв поділився нової фотографією і відеороликом у себе на сторінці в Інстаграмі, де він зняв штани в ефірі на МУЗ-ТВ. На знімку артист сидить у кріслі зі спущеними штанами в червоних трусах, але спочатку він зняв штани, вліз у крісло і сів навпочіпки, гримасуючи перед фотографами. Ведучий програми від шоку і побаченого сам виліз в своє крісло, продемонструвавши своє здивування.

1450682184_sergey-zverev
Зірка шоу-бізнесу і модний критик в одній особі спровокував той факт, що його підписники почали бурхливо обговорювати його персону. Як і завжди, хтось зайвий раз переконався в епатажності свого кумира, інші знову обурені поведінкою Звєрєва і вважають, що він поводиться аморально. Але Сергію це і потрібно, щоб його обговорювали, а позитивно чи негативно люди до цього ставляться — не має особливого значення.
Трохи пізніше Звєрєв опублікував нове фото в домашньому одязі, ніж знову прикував до себе увагу користувачів Інстаграма.

1450682156_zverev