Новини про зірок
Подобається

Рідні побоюються за життя єдиної дочки Майкла Джексона (ФОТО)

21/12/2015     Автор: admin
Рідні побоюються за життя єдиної дочки Майкла Джексона (ФОТО)

Після смерті батька дівчина намагалася покінчити собою. Як нещодавно стало відомо, Періс Джексон, спадкоємиця мільйонів свого батька Майкла Джексона, раптово розлучилася зі своїм бойфрендом, Честером Кастелоу. Періс і Честер почали зустрічатися приблизно рік тому.

jack

Родичі дівчини — її бабуся Кетрін і дядько Ті Джей Джексон — не могли натішитися тим, якою щасливою виглядала донька короля поп-музики. Адже Честер допоміг Періс впоратися з важкою депресією, пов'язаної зі смертю її батька і  значною кылькысть образливих для його пам'яті чуток. На піку відчаю дівчина спробувала тоді покінчити із собою. Це трапилося в 2013-му, після цього Періс лікувалася в клініці і довго приходила до тями. Так що роман з Кастелоу був для неї порятунком.

89218569

Але задоволені родичі Періс були лише до тих пір, поки в мережі не з'явилося фото дівчини з обручкою на руці і підписом, з якої випливало, що відтепер її прізвище — Джексон-Кастелоу. І всі вирішили, що дівчина, нікого не запитавши, потай вийшла заміж. Кетрін і Ті Джей запанікували, адже Періс скоро стане повнолітньою і отримає заповідані їй мільйони Майкла. А якби вона вийшла заміж, не уклавши шлюбного контракту, Кастелоу мав би право на половину спадщини. На радість родичів Періс, згодом, це припущення не підтвердилося.

Тепер, коли Честер і Періс розлучилися, у її родичів з'явилися нові серйозні підстави для занепокоєння. Розрив відносин відбувся, як стверджують ЗМІ, з бурхливими риданнями і переживаннями з боку дівчини. А після цього вона почала розміщувати в мережі сумні повідомлення:

"Ніхто не в змозі нас врятувати, кожен повинен прямувати визначеним для нього шляхом!"

І Кетрін вирішила, що у Періс знову почалася важка депресія. А, значить, вона цілком може повторити спробу позбавити себе життя.

20131128529719d3142cb