Пост Кіану Рівза підірвав соцмережі (ФОТО)

21/12/2015     Автор: admin
Пост Кіану Рівза підірвав соцмережі (ФОТО)

Проникливий пост Кіану Рівза про ставлення до життя отримав більш 250000 лайків. Напередодні свят вулиці міста занурюються в метушню. Люди поспішають на роботу і з роботи, кудись біжать, щось намагаються встигнути…  У цьому поспіху і вічній гонитві за «чимось необхідним» ми часто перестаємо звертати увагу на дійсно важливі речі.

sm-567682c1360e4-1

Життя ніби проходить повз, адже нам ніколи зупинитися і відчути цінність тих дивовижних моментів, які воно нам дарує.

Кіану Рівз на своїй сторінці в Фейсбук вирішив нагадати людям про те, як потрібно ставитися до життя. Його передсвятковий пост отримав величезну підтримку читачів.

22_result-1

«Ви бачите цих людей позаду мене? Вони поспішають на роботу і не звертають уваги ні на що. Іноді ми так пов'язати в повсякденній рутині, що забуваємо зробити перерву і насолодитися красою життя. Виглядає так, ніби ми — зомбі. Підніміть очі і вийміть навушники з вух. Скажіть «Привіт» комусь, кого ви бачите, або обійміть когось, хто виглядає засмученим. Допоможіть кому-небудь. Ви повинні проживати кожен день так, ніби він останній. Люди не знають, що кілька років тому в мене була жахлива депресія. Я ніколи нікому про це не говорив. Я повинен був сам перебороти себе і знайти вихід з цієї депресії. Людиною, яка не давав мені бути щасливим, був Я САМ. Кожен день дорогоцінний, тому давайте саме так до цього ставитися. Ніхто не дає гарантій, що завтра настане, тому живіть сьогодні! Я сподіваюся, ви поділитеся посиланням на цей пост, щоб поширити любов в ці святкові дні».

'The Lake House' UK Premiere - Arrivals