Новини про зірок
Подобається

Маколей Калкін знову зіграв героя фільму «Один вдома» (ФОТО)

21/12/2015     Автор: admin
Маколей Калкін знову зіграв героя фільму «Один вдома» (ФОТО)

У 1990 році на екранах з'явився перший фільм, що став легендою новорічних комедій серії «Один вдома», в якій була розказана історія маленького Кевіна Маккаллістера, який опинився вдома абсолютно один і був змушений захищати житло від двох злодіїв-недотеп. Саме ця роль принесла Маколею Калкіну всесвітню популярність. А нещодавно стало відомо, що актор знову приміряв знайомий образ.

screenshot_355_9

Цього разу Маколей з'явився в першому епізоді веб-серіалу «DRYVRS», де він виконав роль водія, який не в змозі управляти автомобілем, внаслідок чого пасажир сам пересідає за кермо, а герой Маколея розповідає жалісну історію про те, що в дитинстві він отримав серйозну психологічну травму. За його словами, коли йому було вісім років, батьки забули його будинку на Різдво, і він тиждень жив один.

s5_6f38fef70215f2c3358b1da93914077b

«Мені довелося захищати себе і свій будинок від двох злодіїв-психопатів. Я був просто дитиною. Мені досі сняться кошмари про те, що мене переслідує дивний лисий чоловік », — говорить герой Маколея.

Однак його оповідь переривається, коли автомобіль зупиняє озброєний злочинець, проти якого Кевін, що подорослішав, застосовує всі свої навички.