Коли згасає зірка… Відомі самогубства (ФОТО)

20/12/2015     Автор: admin
Коли згасає зірка… Відомі самогубства (ФОТО)

Смерть відомих людей завжди привертає увагу широкого загалу, особливо коли зірки вирішують піти з життя з власної волі. Ця подія обростає чутками, плітками, і вже й не розбереш, де правда.

29-річний актор Голлівуду Лі Томпсон Янг покінчив із собою. Новина про смерть настільки молодого і успішного актора потрясла не тільки родичів темношкірої зірки серіалів («Таємниці Смолвіля», «Клініка», «CSI: Місце злочину Нью-Йорк», «Славний Джетт Джексон» та інших), але і багатьох його шанувальників.

253260

За даними інформаційного каналу CNN, трагічна подія сталася в ніч з 18 на 19 серпня. За словами партнерів по зйомках кримінальної кіносеріалу «Ріццолі і Айлз», почалося все з того, що актор не з'явився на знімальному майданчику в вихідні. Лихе запідозрили і сусіди Лі Томсона, які не побачили актора на черговій ранковій пробіжці і викликали поліцію.

Вранці 19 серпня тіло зірки телеканалу Disney Лі Томсон Янг було виявлений у власній квартирі з зяючою раною в голові. І хоча єдиної думки експертів щодо причини смерті кінозірки ще не відомо, поліція підтвердила відсутність на місці злочину слідів боротьби і будь-якого іншого стороннього втручання.

Однак смерть в результаті самогубства Лі Томсона Янга не є єдиною новиною, що шокує.

Найвідомішою смертю, яка досі хвилює багатьох любителів історії і шанувальників кіномистецтва, була таємнича смерть Мерлін Монро. За однією версією, зірка з чарівними білосніжними волоссям і виразними очима, звела рахунки з життям через передозування наркотиками. Інша ж версія приписує участь у смерті співачки і актриси,що зачарувала самого президента Кеннеді, спецслужб. Третя говорить про участь мафії, і цей список може бути нескінченним. Але яка б з версій не була правильною, факт залишається фактом — зірка передчасно пішла з життя з власної волі.

a84435

Другою смертю, яка розбурхала голлівудську громадськість, було самогубство Анни Ніколь Сміт. Ця чарівна блондинка не тільки була візуально схожа на свого кумира Мерлін Монро, а й намагалася в усьому їй наслідувати. Вона брала участь у гучних скандалах, зачаровує і доводила до «безумства» заможних чоловіків і також покінчила життя самогубством. Бездиханне тіло 39-річної актриси, професійної моделі і чарівною спокусниці, було знайдено на початку лютого 2007 року в номері готелю у Флориді — «Hard Rock Hotel and Casino».

4856c7

Про третю смерть не просто ходять легенди, але і говорять екстрасенси, намагаючись розгадати таємницю самогубства зірки російської групи «Іванушки International» — Ігоря Соріна. Популярний виконавець з великими ясними очима, що виконав легендарну пісню «Хмари», викинувся з балкона власного будинку в 1998 році. За однією з версій співак був прихильником окультизму і входив в секту шанувальників магії Вуду. За іншою — приймав психотропні препарати і багато пив. За третьою версією — одного з «Іванушек» зіштовхнули навмисно. Однак дотепер пролити світло на те, що трапилося, нікому так і не вдалося.

7bceb7

Не менш сумною і загадкової є смерть зірки американських і китайських бойовиках — Брюса Лі. Цей красивий і талановитий режисер, сценарист, продюсер і виконавець небезпечних трюків загинув через одну єдину таблетку від голови. Одні експерти вважають, що ця таблетка була сильнодіючим снодійним з певним побічним ефектом (за чутками, актор заснув і не прокинувся), який допоміг зірці, яка страждає від надлишку уваги з боку шанувальників, безболісно піти з життя. Інші вважають, що подібну реакцію викликали наркотики, які вступили з таблеткою в певну хімічну реакцію і призвели до смерті.

ae5195

П'яте місце в трагічному хіт-параді займає 29-річна рок-зірка Олександр Башлачев. Автор хітів «Некому Березу заломати»,  «Мы Льём Своё Больное Семя», «Время Колокольчиков» вистрибнув з вікна. За попередніми даними, до смерті виконавця призвела схильність артиста до наркотиків і алкоголю.

493c22

На шостий щабель ми помістили спортсмена і актора Кріса Бенуа. Заслужений рестлер не просто пішов з життя сам, повісившись на петлі від одного із спортивних тренажерів, але і вбив членів своєї сім'ї (його 43-річна дружина і 7-й син були знайдені мертвими у сімейному маєтку Бенуа).

1509bb

Сьоме місце в рейтингу самогубств займає спортивна зірка збірної Німеччини і незмінний голкіпер футбольного клубу «Ганновера» Роберт Енке. Відомий футболіст в 2009 році кинувся під поїзд. За словами вдови спортсмена Терези Енке, її чоловік страждав від невиліковного захворювання і боявся всенародної розголосу.

2f43c3

На восьмому щаблі опинилася партнерка Жан-Поля Бельмондо і зірка кінострічки «На останньому подиху» — Джин Сіберг. Згідно з розповідями колег актриси, Джин постійно перебувала в стані стресу і страждала психічними розладами. Бездиханне тіло кінодіви було знайдено у вересні 1979 року в її власному «Рено» білого кольору. Смерть настала через зловживання снодійним і алкоголем. 40-річна виконавиця романтичних ролей залишила передсмертну записку, в якій писала: «Прости, я більше не можу жити зі своїми нервами».

9f1848

На дев'ятій позиції опинився Хіт Леджер. 28-річний актор, який зіграв одну з головних ролей в пригодницькому фільмі про Бетмена «Темний лицар». Тіло актора було знайдено в його власному будинку домробітницею, яка хотіла повідомити своєму шефу про прибуття масажиста. За чутками, актор знаходився в постійній депресії, яка була викликана роллю злобного генія Джокера, який намагався знищити світ.

769ee4

Серед зоряних самогубств — смерть радянського виконавця хітів «Звезда по имени солнце», «Зозуля» і виконавця головної ролі у фільмі «Голка» Віктора Цоя. Легенда російського року, талановитий режисер, музикант і актор загинув у 1990 році, в автомобільній катастрофі. На думку одних фахівців, аварія музиканта була спровокована невідомими зловмисниками, за словами інших — під час поїздки на машині Цой перебував у стані сильного алкогольного сп'яніння, не впорався з керуванням і зіткнувся зі стовпом огорожі, таким чином, покінчивши з собою. Треті — приписують аварії містичний характер.