Зірки, що народили надто рано (ФОТО)

19/12/2015     Автор: admin
Зірки, що народили надто рано (ФОТО)

Упродовж останніх років багато жінок все частіше народжують після 35 років. У теорії до цього віку покладається побудувати кар'єру, придбати нерухомість, ну і, звичайно ж, вийти заміж. Наші сьогоднішні героїні всього цього домоглися, але пішли іншим шляхом.

Віра Брежнєва, Наталія Водянова, Крістіна Орбакайте та інші зірки зважилися народити за нинішніми мірками занадто рано — до 20 років. Але їм це не завадило досягти великих висот і реалізувати себе  у професії.

Анжеліка Агурбаш, вперше стала мамою в 17 років

1

Співачка Анжеліка Агурбаш народила первістка, доньку Дашу, ще до настання свого повноліття — у 17 років. Ця подія дуже змінило її життя. «Я не знала, про що говорити з ровесниками, але прекрасно розуміла, чого хочу в цьому житті. Вся відповідальність за народження дитини, її виховання і забезпечення завжди лежали на мені. Звичайно, не без підтримки — допомогла моя мама », — розповіла співачка. Батько дитини — білоруський актор і режисер Ігор Линів. Їхній шлюб з Анжелікою протривав два роки.

Крім доньки Дарини, співачка також виховує двох синів — Микиту і Анастаса.

Слава, вперше стала мамою в 18 років

2

Співачка Слава також не приховує, що рано стала мамою. У 18 років вона народила доньку Сашу. «Я, чесно сказати, народжувати не збиралася. Пішла в клініку, щоб дізнатися, як позбутися вагітності, — зізналася артистка в інтерв'ю журналу «Діти». — Мене відправили на УЗД, сказали, що все в порядку, плід розвивається, і я просто не змогла нічого зробити — втекла ». Співачка також розповіла, що пологи далися їй дуже важко. Частково це сталося через лікарів, які вчасно не виявили у неї ендометрит. Слава не любить згадувати цей період, тим більше, що через деякий час після пологів вона розлучилася з батьком дитини. Щоб прогодувати себе і доньку, майбутня зірка працювала відразу на кількох роботах, в той час як її подруга сиділа з малюком. Зараз Слава пишається тим, що тоді не опустила руки і продовжувала вірити, що все буде добре. Кілька років тому співачка народила другу дитину, дочку Антоніну.

Лера Кудрявцева, вперше стала мамою в 18 років

3

Телеведуча Лєра Кудрявцева, будучи ще студенткою, познайомилася з музикантом групи «Ласковый май» Сергієм Ленюком і вийшла за нього заміж. У 18 років вона народила від нього сина. Молода мама назвала хлопчика Жан на честь свого на той момент кумира — Жан-Клода Ван Дамма. Коли син пішов до школи, Лера, побоюючись, що однокласники можуть дражнити, пропонувала синові поміняти ім'я, але Жан відмовився. За словами Лєри, з сином у неї склалися дуже хороші і довірчі відносини. Зараз він живе неподалік від неї, тому вони часто бачаться. Кілька років тому Кудрявцева похвалилася новим татуюванням. На правій нозі телеведучої красувалися римські цифри «XIV.IV.MCMXC». Як з'ясувалося, це дата народження її сина — 14 квітень 1990 року.

Наталія Водянова, вперше стала мамою в 19 років

4

 

Топ-модель Наталія Водянова народила первістка — сина Лукаса — в 19 років. Незважаючи на вагітність, на той момент ще юна зірка працювала мало не до восьмого місяця: багато знімалася для журналів, охоче позуючи в нарядах вільного покрою. Батько малюка — британський аристократ Джастін Портман. Після пологів Наталя досить швидко прийшла у форму і вийшла на подіум вже через шість тижнів. Через кілька років родина Наталії стала ще більшою — 2006 року вона народила дочку Неву, а 13 вересня 2007 року — сина Віктора. «Материнство — це все, про що я мріяла, але спочатку було важко. Мені була неприємна думка про те, що не я, а хтось інший буде дивитися за моїми дітьми — а я дуже горда людина, тому спочатку все робила сама. Але потім, коли знову почалася робота, мені знадобилася професійна допомога. Бідний Лукас в перші три місяці його життя я змінила 30 нянь. Я не могла витерпіти, що хтось чужий дивиться за моєю дитиною », — зізналася зірка в інтерв'ю журналу Harper's Bazaar. У травні 2014 Водянова народила четверту дитину — сина Максима.

Крістіна Орбакайте, вперше стала мамою в 19 років

5

Співачка Крістіна Орбакайте народила старшого сина Микиту за кілька днів до свого 20-річчя — 21 травня 1991 року. Пологи проходили в Лондоні.

«Тоді в Москві не було ніяких умов. Хоча спеціально ми нічого не планували. Просто Володя Пресняков і моя мама підписали контракт з британською компанією звукозапису. Це якраз збіглося з моїми пологами, — розповіла Христина в інтерв'ю «7 Днів». — У мене, слава Богу, все пройшло добре, Микита з'явився на світ досить легко. Мама з Вовою переживали більше мене, і мені доводилося їх весь час заспокоювати ».Всього у співачки троє дітей. Крім Микити, у неї також є син Дені і дочка Клава. «Зараз я отримую якесь шалене задоволення від материнства, — розповідала журналістам зірка. — Микита з'явився рано, ми з Володею самі ще були дітьми. Коли народився Дені, у мене вже був досить жорсткий робочий графік. Йому було  всього півтора місяці, коли я повернулася на сцену. А коли народжуєш дитину в зрілому віці, починаєш більше цінувати кожну хвилину, проведену з цим чоловічком, у тебе все ніби в перший раз, все в новинку, хоча є й якийсь досвід».

Віра Брежнєва, вперше стала мамою в 19 років

6 і на головне

Одна з найбільш обговорюваних артисток російського шоу-бізнесу, співачка Віра Брежнєва, так само знає про те, що таке раннє материнство. Свою доньку Соню вона народила в 19 років. Батьком дівчинки є політик Віталій Войченко. Екс-солістка групи «ВІА Гра» зізналася, що її перша вагітність проходила важко. «На другому місяці у мене почалися серйозні проблеми зі здоров'ям, і тоді вже лікарі стали наполягати на її перериванні, тому що ймовірність виносити дитину була лише 10 відсотків. Я дві доби проплакала, просила. І тоді мені прописали постільний режим 20 годин з 24 протягом півтора місяців. Я сказала: «Буду лежати» — і лежала. Потім було ще багато всяких ускладнень, але все закінчилося добре », — повідала співачка в інтерв'ю журналу Hello ! За словами Віри, коли вона вперше почула крики маленької Соні, по її обличчю покотилися сльози, і вона відчула себе по-справжньому щасливою. Зараз у Брежнєвої також підростає ще одна дочка — Сара.