Зіркові скандали
Подобається

Наташа Корольова розповіла про розлучення з Тарзаном (ФОТО)

19/12/2015     Автор: admin
Наташа Корольова розповіла про розлучення з Тарзаном (ФОТО)

Днями в пресі почали ширитися чутки про те, що популярна російська співачка Наташа Корольова розлучається зі своїм чоловіком Сергієм Глушко. За інформацією деяких ЗМІ, розлад у родині зірок стався через багату шанувальницю Тарзана, яка презентувала йому дорогий подарунок.

Корольова нібито приревнувала чоловіка до жінки, яка подарувала йому машину. Наполеглива прихильниця залишила автомобіль прямо біля входу в заміський будинок Тарзана, обернувши подарунок червоним бантом. Корольова не змогла залишитися байдужою до подібної витівки. Вона влаштувала чоловку скандал, а після заявила: "Якщо так, я подаю на розлучення!".

tarzan_i_koroleva

Довгий час артистка відмовлялася коментувати будь-яку інформацію з цього приводу, однак Корольова все ж не витримала пересудів на тему свого сімейного життя і розкрила всі карти. Співачка розповіла про те, що у них відбувається з чоловіком насправді.

"Ну що ви, це просто якась маячня.  Не знаю, де тільки беруть люди ці небилиці, після яких наш телефон розривається від дзвінків. Звичайно ж це все неправда, ми не розлучаємося з Сергієм, у нас все добре", — запевнила співачка.

129_max

Відзначимо, що Наташа Корольова і Сергій Глушко є однією з найміцніших пар російського шоу-бізнесу. У 2015 році подружжя відсвяткувало 12-річчя з дня весілля, а зовсім скоро їх синові Архипові буде вже 14 років. Співачка неодноразово зізнавалася, що з чоловіком вони, звичайно, сваряться, як і всі нормальні пари, але щодо серйозних питань у них розбіжностей немає.

"Буває, ми з чоловіком сваримося. Все ж робота у нас напружена, нервова. Іноді не виходить залишити весь негатив на порозі, і ти несеш його в дім. Причому щодо серйозних питань розбіжностей немає, лаємося завжди через дрібниці. Сергій запальний, може завестися, наговорити зайвого. Але при цьому він відходить швидко. Я на відміну від свого образу крикливої і скандальної дівчини насправді дуже спокійна. Не вибухаю, а просто на якийсь час перестаю з ним спілкуватися, тримаю дистанцію, караючи його таким чином за неправоту. Це фективніше, ніж кричати і лаятися. Чоловіка мовчання дратує, і він усвідомлює, що десь переборщив. Через якийсь час йду першою на примирення. Довго образи не тримаю, все ж палицю перегинати не потрібно", — розповідала Королева .