Діти зірок, яким дуже не пощастило із зовнішністю (ФОТО)

19/12/2015     Автор: admin
Діти зірок, яким дуже не пощастило із зовнішністю (ФОТО)

Зоряні батьки вражають шикарною зовнішністю на червоних доріжках, вислуховуючи компліменти від папараці, а їхні нащадки тим часом не можуть примиритися з відображенням у дзеркалі. Хіба таке можливо? Адже у голлівудських зірок, улюбленців мільйонів, точно повинні бути гарні діти. Та куди там! Іноді природа любить пожартувати.


Елла Траволта

gadkie-utyata_101

Актор Джон Траволта завжди користувався популярністю у протилежної статі. Донька актора Елла  перейняла всі кращі якості батька: розвинене тіло, широкий лоб і вольове підборіддя…  Це те, що, на думку більшості таблоїдів, якраз і завадило їй стати типовою для Голлівуду красунею.

gadkie-utyata_102gadkie-utyata_103

Втім, невідповідність загальноприйнятим у світі зірок канонам краси не заважає міс Траволта блищати на світських заходах, щосили контактувати з журналістами і позувати перед камерами. З татом під ручку, зрозуміло.

Ізабелла Круз

gadkie-utyata_104

Анітрохи не відстає від голлівудських мірок краси і прийомна донька красуні Ніколь Кідман і Тома Круза Ізабелла. Наприкінці грудня 2015 дівчині виповнилося 23 роки.

gadkie-utyata_106

Варто відзначити, що незвичайна і зовсім не модельна зовнішність не завадили дівчині освоїти стезю, пов'язану з красою — дівчина стала стилістом. До речі, не виключено, що саме завдяки своїй роботі Ізабеллі вдалося знайти підходящий їй образ і дещо змінити зовнішність на краще.

Сестри Вілліс

gadkie-utyata_107

У акторів Брюса Уїлліса і Демі Мур три дочки: Талула, Скаут і Румер. Але жодна з дівчат до голлівудських стандартів так і не дотягнула.

gadkie-utyata_108

Хоча, наприклад, 27-річній Румер Уїлліс, незважаючи на незвичайну зовнішність, все ж вдалося освоїти акторську професію. Вперше на знімальному майданчику донька зоряної пари з'явилася, коли їй було всього 7 років.

gadkie-utyata_109

Всього в списку Румер Уїлліс 16 картин. У 2008 році дівчину взагалі визнали Міс золотий Глобус (Miss Golden Globe for 2008).

gadkie-utyata_110

А це — Скаут Вілліс. Дівчина на три роки молодший своєї сестри-актриси

На відміну від Румер, дівчина вибрала інший шлях заробляння на життя, не пов'язаний з акторською кар'єрою. Скаут освоїла професію дизайнера. Торік донька зоряної пари випустила свою лінійку одягу.

gadkie-utyata_111

І, нарешті, молодша донька Брюса Вілліса і Демі Мур — 21-річна Талула. На публіці дівчина з'являється рідше за своїх сестер, що, втім, не позбавляє її від появи на сторінках таблоїдів стараннями папараці. Журналісти раз у раз підловлюють зоряну доньку в повсякденному житті, невтомно критикуючи її за надмірно «хлоп'ячий» вигляд.

gadkie-utyata_116

Старшій дочці одного з найбагатших режисерів світу, творця саги «Зоряні війни» і персонажа Індіани Джонса, теж не пощастило мати типову кіношну зовнішність. Втім, намагатися пов'язати життя з кінематографом (навіть будучи дочкою самого Джорджа Лукаса) дівчина не стала. Аманда обрала професію хоч і публічну, але зовсім не жіночу: стала професійним бійцем ММА.

Хоча, будучи підлітком, Аманда знялася разом зі своєю молодшою сестрою Кеті і братом Джетом в пріквел-трилогії «Зоряних воєн».gadkie-utyata_117