Зіркові скандали
Подобається

У Новий рік на «Інтері» виступлять Лорак, Повалій і Єфремов (ФОТО)

18/12/2015     Автор: admin
У Новий рік на «Інтері» виступлять Лорак, Повалій і Єфремов (ФОТО)

Я вам вже розповідав, що канал «Інтер» — єдиний, хто цього року не змінив доброю традицією знімати новорічний вогник. Але подробиці новорічного «інтерівського» дійства стали відомі тільки зараз.
Отже, за сюжетом вогника дивакуватий вчений-винахідник (Михайло Єфремов) створює дивовижний апарат, який виконує мрії.
Природно, випробувати його він вирішує якраз напередодні Нового року, в результаті чого все місто залишається без електрики. Тому жителям доводиться вийти на вулицю і відзначати свято прямо у дворі.
За великим святковим столом збираються Ольга Сумська, продавщиця солодощів Надія Мейхер, автомеханік Дядя Жора, поет Дмитро Лаленков, моряк далекого плавання Андрій Доманський з дружиною Василиною Фролової та численними дітьми.
У гості до них приходять Софія Ротару, Ірина Білик, Наталя Могилевська, Олександр Пономарьов, Світлана Лобода, Віталій Козловський, Злата Огневич, Віктор Павлік, Ольга Полякова, Андрій Кравчук, Наталія Бучинська, Альона Вінницька, Марія Яремчук, Макс Барських, Міла Нітіч, Сергій Гладир, Світлана Тарабарова, групи «Авіатор», «Час і Скло» і — увага — Таїсія Повалій та Ані Лорак!
При цьому Ірина Білик стане дівчиною-ковбоєм, Наталя Могилевська перевтілиться на актрису японського театру, Віктор Павлік — в італійського мачо, Андрій Кравчук — в раджу, Ольга Полякова — і зовсім в чоловіка.
А ведучі телеканалу «Інтер» разом виконають «Пісеньку про гарний настрій» з фільму «Карнавальна ніч».
Зйомки вогника «Повір у мрію!» Проходили на кіностудії ім. Довженка, де були побудовані масштабні декорації — в буквальному сенсі був відтворений міський двір з багатоповерховими будинками, ліхтарями, лавочками, автомобілями і справжньої шестиметрової ялинкою. Всього для новорічного проекту «Інтера» відзнято більше 40 музичних номерів, до кожного з яких шоу-балет «Freedom» підготував яскраві постановки.
Все добре, але я вже уявляю реакцію громадськості на появу в новорічному ефірі «Інтеру» Ані Лорак і Таїсії Повалій … Як кажуть: спасибі, що без Кобзона.

129822 129823 129824 129828