5 зірок, які починали з фільмів для дорослих. Все таємне стає явним! (Фото)

18/12/2015     Автор: admin
5 зірок, які починали з фільмів для дорослих. Все таємне стає явним! (Фото)

Є що згадати, але нічого дітям розповісти. Коли ти молодий, то історії, які можна описати цією фразою обов'язково трапляються у твоєму житті. І якщо ти звичайна людина, то швидше за все ці моменти просто залишаться в минулому. Але от з зірками таке не пройде. Про них хочуть знати все, тому рано чи пізно їх помилки молодості також стають надбанням громадськості.

Арнольд Шварценегер
Почнемо ми з усім відомого Арні, як лайт-версії. Термінатор не знімався в еротичних фільмах, але в 1970-х роках, коли він був усім відомий як Містер Олімпія, Шварценнегер брав участь у зйомці, організованої фотографом Робертом Мепплторпа. Ці фотографії неодноразово з'являлися на сторінках різних гей-журналів.

1
 

Камерон Діаз
Коли Камерон було 19 років вона знялася в одному фільмі для дорослих. Актриса сильно намагалася, щоб стерти цей факт з пам'яті своїх шанувальників. І в принципі можна сказати, що ці спроби були досить успішними. Але скільки б відео не видаляти з Мережі, пізніше воно все одно з'являлося там знову.

2
 

Джекі Чан
У 70-х відомий кіношний забіяка знявся в еротичній комедії для дорослих «All In the Family». Там він зіграв розпусного рикшу. За словами самого актора, він анітрохи не шкодує про скоєне.

3
 

Девід Духовни
«Щоденники червоної туфельки» — це еротичний серіал про те, як молода людина знаходить щоденник своєї дівчини, в якій вона відверто описує всі відбуваються в її житті події. Саме в ньому і знімався Девід. До речі, через цей серіал пройшли й інші відомі актори, наприклад, Джилліан Андерсон — партнерка Девіда по «Секретним матеріалам» і Метт Леблан, який зіграв Джоуї в серіалі «Друзі».

4
 

Сильвестр Сталлоне
А ось хто ніколи не приховував своєї участі в еротичному кінематографі. Більше того, Сильвестр розповідав, що в нього тоді було настільки мало грошей, що йому було все одно вкрасти їх або отримати гонорар за зйомки в еротичному кіно. Тому 24-річний Сталлоне знявся у фільмі «Вечірка у Кітті та Стада». Вже через 6 років Сильвестр прославився, завдяки фільму «Роккі». Правовласники фільму вирішили підзаробити на прославилася зірці, випустивши старий фільм ще раз під назвою «Італійський жеребець». До речі, за зйомки Сильвестр отримав всього лише 200 доларів.

5
Ти сам вправі вирішувати те, як ставитися до цих ролей улюблених акторів. У будь-якому випадку, якщо цей матеріал здався тобі цікавим, то неодмінно поділися ним зі своїми друзями та знайомими, їм теж буде цікаво дізнатися щось нове про відомих особистостей.