Плітки
Подобається

Зоряні наречені, які йшли під вінець вагітними (ФОТО)

17/12/2015     Автор: admin
Зоряні наречені, які йшли під вінець вагітними (ФОТО)

Деякі знаменитості звикли приховувати своє особисте життя від шанувальників за сімома замками. Весілля, розлучення, народження дітей … Іноді ми дізнаємося про кардинальні зміни в житті своїх улюбленців тільки через якийсь час. Правда, є зірки, які не настільки скритні — вони завжди з радістю діляться новинами про важливі події.

У будь-якому випадку все таємне стає явним, особливо якщо це вагітність. Пропонуємо перелік зірок, які, як з'ясувалося пізніше, виходили заміж в цікавому стані.

Анна Хилькевич

660x440_1_4c885ed4e04fa49eeb62c1882361d52e@2500x1667_0xd42ee437_6332951571443189010

Весілля Анни Хилькевич і її коханого Артура відбулася на початку серпня цього року. Звичайно ж, молоді планували розписатися і раніше. Але актрисі приснилася бабуся, яка попередила, що краще вийти заміж у серпні. Анна не стала нехтувати порадою покійної родички. Відразу ж після медового місяця почали ширитися чутки про вагітність актриси. Не так давно, коли приховувати животик стало неможливо, Анна зробила офіційну заяву. Термін ще невеликий, але факт залишається фактом: артистка виходила заміж, вже знаючи, що скоро стане мамою.

Галина Боб

298977

Галина Боб зустрічалася зі своїм вже чоловіком 48-річним продюсером серіалу «Деффчонки» Сергієм Корягіим три роки. Вони познайомилися на знімальному майданчику і довгий час просто жили цивільним шлюбом. Але не дарма в акторських колах існує прикмета: якщо актриса приміряє накладний живіт на зйомках, то скоро і в житті стане мамою. Галина — явне тому підтвердження. І як її героїня Маша, яка завагітніла від бойфренда, співака Сергія Звонарьова у виконанні Олексія Воробйова, вона й сама незабаром зрозуміла, що чекає дитину. 1 жовтня минулого року Галина та Сергій одружилися. На нареченій було традиційне біле плаття, яке приховує живіт дівчини, яка, як подейкують в кулуарах, перебувала на четвертому місяці вагітності. Вже в березні актриса народила сина.

Катерина Климова

52

Катерина Климова зуміла провести таку стратегічну операцію, що навіть всюдисущі папараці здивувалися. Потай від усіх актриса розлучилася, закрутила новий роман, завагітніла і вже народила. Климову можна назвати Джеймсом Бондом у спідниці. Втім, Катерина просто не хоче виставляти напоказ своє особисте життя. Давши один коментар з приводу події, в даний момент вона не влаштовує зі своєї історії шоу, а просто насолоджується статусом молодої мами і коханої дружини.

Виктория Дайнеко

viktoriya-dayneko-podelilas-s-fanatami-novymi-foto-v-svadebnom-plate_2

Навіть зараз, коли всі ЗМІ написали про те, що Вікторія Дайнеко стала мамою, вона ніяк не коментує новину. Дитина виконавиці та її чоловіка барабанщика Дмитра Клеймана з'явилася на світ в суботу, 2 жовтня, пізно ввечері в одній зі столичних клінік. Як повідомляють анонімні джерела, все пройшло добре: Вікторія та її первісток почуваються прекрасно. Усі дев'ять місяців співачка ретельно приховувала своє цікаве положення. Але, якщо провести нескладні підрахунки, то в білому платті перед вівтарем вона стояла вже на третьому місяці вагітності.

Христина Асмус

small_7bdcdfb9aa374332be5f3668f98fa0cb

Відразу ж після таємного весілля в серпня 2013 року з Гаріком Харламовим, коли вже всі штампи стояли в паспортах, Христина Асмус показала журналістам обручку і помітно кругленький живіт. Йшов четвертий місяць вагітності. Вже 5 січня 2014 Христина народила доньку Анастасію в клінічному госпіталі «Лапіно». Цю новину актриса повідомила особисто на своїй сторінці в Instagram. А ще через три тижні актриса знову повернулася до роботи.

Марія Кожевнікова

small_0304955debc0e728ecfe3ea531241c7e

Марія примудрилася приховувати від громадськості свою вагітність двічі. Тільки зараз стало відомо, що вона виходила заміж за свого коханого Євгенія вже будучи на п'ятому місяці (порахуйте: Іван народився в січні 2014 року, а весілля відбулося у вересні). Більше того, про те, що вона стала мамою, актриса повідомила всім тільки в березні. Ну а коли вона стала мамою вдруге, все взагалі зрозуміли: Марія вміє грати не тільки на екрані, але і в житті.

Поліна Гагаріна

small_17496e02fecb59c4f3fe2b925328e930

 

Всім попереднім героїням треба брати приклад з Поліни Гагаріної. Дівчина примудрилася вийти заміж на сьомому місяці вагітності. І не робила з цього ніякої таємниці. Не звертаючи уваги на свій великий живіт, Гагаріна разом з іншими витанцьовувала під ритмічні пісні Бейонсе.