Плітки
Подобається

Перетворення зірок. Знаменитості до і після пластичних операцій (ФОТО)

17/12/2015     Автор: admin
Перетворення зірок. Знаменитості до і після пластичних операцій (ФОТО)

Одиниці задоволені своєю зовнішністю на 100%, але іноді експерименти з «удосконалення природи» дають несподіваний результат. Давайте подивимося на метаморфози зірок.

Алла Пугачова

Примадонна не раз дивувала нас здатністю різко перетворюватися, але в грудні 2015-го шанувальники її просто не впізнали. «Від колишньої Алли Борисівни не залишилося живого місця. Немає тієї усмішки, носа, навіть очі не ті », — пишуть у соцмережах. Хтось і зовсім вирішив, що це не Пугачова, а пародист.

Насправді ефект «чужої» особи на верхньому знімку — результат занадто дивного фотошопу, до речі, абсолютно зайвого, тому що і без ретуші зрозуміло, що Пугачова — це бренд, за яким стоїть величезна праця насамперед над собою.

8_1

Сергій Звєрєв

За однією з версій, що звучали в ЗМІ, Сергію довелося переробити особа після автомобільної аварії 1995 року. Ми не з'ясовуємо причин, а просто покажемо різницю.

6_26_3

Між іншим, за часів СРСР майбутній епатажний стиліст служив в ППО і навіть допомагав командувати взводом.

6_4

Маша Распутіна

Довгонога шансонетка з 90-х практично повністю перекроїла зовнішність у новому тисячолітті, почавши із збільшення губ і грудей і невідомо чим закінчивши. У всякому разі, в нинішній Маші можна впізнати колишню тільки завдяки ямочкам на щоках і фірмовому голосу з хрипотою.

6_5

До і після слави: нікому не відома юна сибірячка Алла Агєєва (ім'я співачки при народженні) і суперзірка- «важковаговик» Маша Распутіна.

6_6

Валерій Леонтьєв

«Я стежу за собою — так, іноді з домішкою жорсткості і фанатизму, бо хороша зовнішність артиста — борг перед глядачем», — говорить головний живчик вітчизняної естради.

При цьому він запевняє, що робив «зовсім не так багато пластики», як йому приписують, і вважає, що риси його обличчя майже не змінилися.

6_7

Юлія Волкова

Навіть рідкісна для російських виконавців світова слава, яка свого часу обрушилася на дует «Тату», не переконала Юлю в її природної краси. Ботокс, колаген і татуаж перетворили прозору німфетку в чуттєву спокусницю, але від юної свіжості до 30 років не залишилося і сліду.

7_96_8

Міккі Рурк

Якщо боксерські травми зіпсували обличчя Рурка, то реконструктивна хірургія його знівечила. Сам актор якось поскаржився журналістам, що потрапив під ніж "не того хлопця» і в результаті позбувся власних рис. Так був «відправлений у нокаут» головний голлівудський секс-символ 80-х і 90-х.

6_10

Меган Фокс

На щастя, відбуваються і похвальні метаморфози: миленька дівчатко-простачка з американського півдня перетворилася, як у казці, в розкішну жінку-вамп.

7_11

29-річна актриса, модель і подруга черепашок-ніндзя божиться, що не робила зі своїм обличчям нічого: що не підкачувала губи, що не колола ботокс, не міняла форму носа, вилиць і лінію підборіддя … Загалом, вибирайте, чому вірити: вухам або очам.

6_12

Донателла Версаче

А ось вам героїня іншої казки: королева моди з «відьминою» зовнішністю. За останні 15 років головний дизайнер Versace ніби переступила відразу через півстоліття, а адже на знімках праворуч їй ще немає і 60-ти.

5_13

«Я не вірю в абсолютну природність для жінок», — сказала якось Донателла, визнавши, що робить ін'єкції ботокса. Хочеться погодитися? Навряд.

5_14

Ніколь Кідман

Ось парадокс: коли сотні тисяч жінок мріють про буйної кучерявою гриві, її щасливі володарки, як правило, мріють «приборкати» її і «випрасувати».

4_15

Але Ніколь на цьому не зупинилася: «надула» губи і захопилася локальними підтяжками ботоксом, який часом її відверто підводить.

3_16