«Мультяшна» бразилійка лякає перехожих своєю зовнішністю (Фото)

17/12/2015     Автор: admin
«Мультяшна» бразилійка лякає перехожих своєю зовнішністю (Фото)

Андресса Даміані з бразильського міста Блуменау заявила, що її "лялькова" зовнішність лякає перехожих. Крім того, 23-річна Даміані стверджує, що не робила пластичних операцій і не морила себе голодом заради тонкої талії.

Бразилійка прославилася у себе на батьківщині, коли люди на вулиці стали звертатися до неї як до Ельзи – героїні мультфільму "Холодне серце". Крім того, дівчину порівнюють з лялькою Барбі. До теперішнього часу на офіційний канал Даміані на сайті YouTube підписано майже 680 тис. користувачів. Однак мешканка Бразилії викликає захоплення не у всіх.

"Люди не вірять мені, коли я кажу, що ніколи не робила ніяких пластичних операцій, і вони вважають, що я морю себе голодом, тому що я така худа. Вони називають мене брехухою", – розповіла Даміані. Як повідомила мешканка Блуменау, незнайомі люди говорили, що її обличчя викликає у них огиду. "І вони бояться мене, коли бачать, як я йду повз. Люди тікають, коли бачать мене", – зізналася дівчина. "Люди думають, що я божевільна і що мене турбує лише краса, але їм не потрібно боятися", – додала вона.

За словами Даміані, вона хоче показати світу, що "кожен може бути лялькою". Для цього потрібно просто створити власний образ і бути щасливим, стверджує вона.
Даміані спілкується з іншими копіями Барбі, у тому числі з Валерією Лук'янової з України.

Раніше повідомлялося, що уродженка Росії Анастасія Рескосс і її коханий Квентін Дехар витратили 209 000 фунтів на схожість з Барбі і Кеном.

666879_main 666880_main 666881_main 666882_main 666883_main 666884_main