Як зіркові мами борються зі старінням

16/12/2015     Автор: admin
Як зіркові мами борються зі старінням

Голлівудські зірки навіть після 40 залишаються ідеалом краси і стрункості для багатьох жінок. Вони не бояться старості і вміють результативно з нею боротися.

Багато зіркових мам не тільки відмінно виглядають, але і навіть після 40 років можуть дати фору більшості молодих "колег". 

Ніколь Кідман
48-річна мама чотирьох дітей ретельно береже свою білосніжну шкіру від сонця, яке є однією з першопричин її старіння. Ніколь майже ніколи не загоряє, завжди використовує товстий шар сонцезахисного крему і носить закритий одяг. Ну і звичайно ж вона вдається до допомоги косметологів та візажистів.
rexfeatures_4536154g

 
Мадонна
57-річна мати чотирьох дітей підтримує форму, правильно харчуючись, відвідуючи салони краси і спортзали. Також вона стверджує, що добре виглядати їй допомагає умивання крижаною водою вранці і глиняні маски, які вона робить вдома. Мадонна навіть розробила власну формулу косметологічних засобів для обличчя.

rexfeatures_5058084cj
 

Анджеліна Джолі
40-річна мама шістьох дітей робить упор на своє харчування, обов'язково додаючи в різні страви часник і корінь імбиру. За її словами, відновити форму після народження трьох дітей їй допомогла йога та пілатес, а також грудне вигодовування, яке сприяло схудненню. Стилісти Анджеліни розповідають, що вона використовує косметику на основі ікри і спеціальний прилад-роллер, розроблений південноафриканськими пластичними хірургами.

rexfeatures_4377268ia(3)
 

Сандра Буллок
51-річна мама двох дітей дуже стежить за своєю зовнішністю, і, за її твердженням, не вдається до допомоги пластичних хірургів і різних ін'єкцій. Сандра постійно займається спортом, раз на рік на три тижні сідає на дуже жорстку дієту, а також проводить щоденні домашні процедури по догляду за собою. Наприклад, протирає обличчя скибочкою яблука, вмивається спеціальної мочалкою з м'якої фланелі і миє волосся шампунями з вмістом кератину.

rexfeatures_5073875h(1)
 

Дженіфер Лопес
46-річна мама двох дітей ніколи не зловживала сигаретами і алкогольними напоями і майже не загоряє — секрет її смаглявою і блискучої шкіри полягає у використанні бронзаторами. Крім того, Джей Ло спить не менше 8 годин на добу, займається спортом і правильно харчується. Косметику вона не купує — її зірці роблять під замовлення дерматологи, які знають особливості її шкіри.

rexfeatures_4443780cr(2)