Новини про зірок
Подобається

Напівоголена Віра Брежнєва позувала біля «станка» (Фото)

16/12/2015     Автор: admin
Напівоголена Віра Брежнєва позувала біля «станка» (Фото)

maxresdefault

Співачка поділилася відвертою фотографією в Інстаграмі.

Віра Брежнєва підтримує статус «найсексуальнішої жінки» і періодично викладає фотографії, які доводять, що вона його гідна. Нещодавно Брежнєва таємно вийшла заміж за свого колишнього начальника — Костянтина Меладзе, тепер в її житті панує гармонія і любов, що в буквальному сенсі написано у неї на лобі.

Віра вирушила в Ташкент, де буде дарувати радість людям на своїх концертах, один з яких відбувся вчора. А зараз співачка поскаржилася на недосип і опублікувала нове фото, підписавши його таким чином: «" У станка "… Це фото краще, ніж та людина, на якого я зараз схожа після двох ночей без сну». Фанати Віри безмежно щасливі, тому як вони з нетерпінням чекають саме таких відвертих фотографій, на яких Віра позує то в нижній білизні, то з глибоким декольте, а то й зовсім без одягу.

Фігурі, як і життя, Вірі Брежнєвій заздрять усі, кому не лінь, адже співачка після народження двох дітей володіє розкішними формами, та й в особистому житті у неї суцільна «біла» смуга. Ті, хто поважає Віру і цінує її талант, написали їй безліч компліментів під новою фотографією і не поскупилися на приємні слова.

1450278686_brezhneva bregnevaa22052015-2 Vera-Brezhnev-released-a-CD-titled-Beauty-Secrets-of-Vera-Brezhnev (1)