Зіркові скандали
Подобається

Дмитро Шепелєв і батьки Жанни Фріске: хто отримає спадок співачки? (ФОТО)

15/12/2015     Автор: admin
Дмитро Шепелєв і батьки Жанни Фріске: хто отримає спадок співачки? (ФОТО)

У день, коли минуло півроку з моменту смерті Жанни Фріске, стало відомо, кому дісталася спадщина співачки. Не секрет, що війна за квартиру в центрі Москви і заміський будинок артистки почалася, на жаль, чи не наступного дня після того, як не стало Жанни.

225450_sdimon

Про те, що Фріске не залишила заповіту, було відомо давно: але родичі та близькі офіційно отримали право на володіння майном тільки сьогодні.

Як повідомляє 7days.ru, двокімнатна квартира в елітному будинку на Красній Пресні дісталася батькам Жанни, а пізніше буде передана її синові Платону. Вони заздалегідь повідомили шанувальникам артистки, що не  нічого змінювати в цій квартирі і, можливо, в майбутньому перетворять її на музей. Заміський особняк Жанни загальною площею 400 квадратних метрів у спадок дістався Дмитру Шепелеву: незадовго до сумних події цивільне подружжя купили його разом.

Родичі сумують за Жанною — тихо, без зайвого шуму: так, як хотіла б вона сама. Дівчина довго боролася зі страшною хворобою, але програла цю битву. День її відходу назавжди залишиться для близьких і рідних «чорним» днем в календарі. Сьогодні сім'я зібралася біля могили Жанни на Миколо-Архангельському кладовищі.

large_5d058f8701

Вшанувати пам'ять улюбленої співачки прийшли і шанувальники. А з самого ранку друзі Фріске згадують про неї на сторінках у соціальних мережах.