Зіркові скандали
Подобається

Зірка серіалу «Щасливі разом» Дарія Сагалова виставила чоловіка з дому (ФОТО)

14/12/2015     Автор: admin
Зірка серіалу «Щасливі разом» Дарія Сагалова виставила чоловіка з дому (ФОТО)

Актриса не сприймає запаху риби

Зірка комедійного серіалу "Щасливі разом" Дар'я Сагалова відверто розповіла про особисте життя. Вона зізналася, що через хобі чоловіка, їй доводиться тримати його за дверима: актриса не виносить запаху риби.

"У нас в сім'ї є чіткі розмежування. Моя турбота – це будинок. Також на мені лежить відповідальність за дівчаток – навчання, заняття, одяг, їжа. Костянтин вирішує чоловічі питання – в основному, звичайно, фінансові. Але і підгузники міняти він теж вміє. Довіряю чоловікові як собі. Допомагає нам нянечка. Вона відповідальна за розвагу доньок. Я на неї покладаюся, але, начитавшись історій про витівки гувернанток, переживаю. Ображати її перевіркою і установкою камер не буду, тому вдома з нею когось завжди залишаю. А ось до плити я нікого не підпускаю", – розповіла Дарина.

Чоловік актриси Костянтин – справжній годувальник. "Він у мене майстер спорту зі стендової стрільби, а ще мисливець і рибалка. Я ж запах риби терпіти не можу. Буває, коли відпочиваємо на дачі, він тягне улов в будинок – я його не пускаю. Доводиться хлопцю готувати на вулиці і їсти на ганку. Іноді Костя жартома каже: "Ну, як так ми з тобою зійшлися, якщо ти жодне моє хобі не любиш?" Відповідаю: "Зате нам не нудно разом!".

Сагалова розповіла і про дочок. У липні цього року актриса народила другу дочку – Стефанію. "Я рада, що дівчата у мене різні і їм нічого буде ділити, не буде приводів для сварок. З дітьми спілкуюся як з дорослими. А ось папуля є папуля. Ліза в'є з чоловіка мотузки! Піклується про нього, і чоловік тане – завалює подарунками, виконує бажання. Іграшки дівати вже нікуди! Іноді крадькома я віддаю їх знайомим. Балують її і бабусі з дідусями. Ліза моя – ласун, так що вони їй тягають вкусняшки. Я сама люблю шкідливості, але нічого не печу, крім млинців. Боюся не втриматися і стріскати шматочок", – зізналася Дар'я.

daria uzn_1336111228 Дарья-Сагалова