Зіркові скандали
Подобається

Найгучніші скандали 2015 року (Відео)

14/12/2015     Автор: admin
Найгучніші скандали 2015 року (Відео)

Підводячи підсумки 2015 року, пропонуємо пригадати найгучніші скандали з життя зірок шоу-бізнесу, які відбулися в році, що минає.

38d9876b398ac18900e20ce1b1fb419c

15 червня 2015 померла відома російська співачка Жанна Фріске, після чого між її батьком Володимиром Фріске і її цивільним чоловіком телеведучим Дмитром Шепелєвим вибухнув великий скандал. Батько артистки звинувачує Дмитра в тому, що це він винен у смерті Жанни, крім того дорікає Шепелєва, що він не дає бачитися з дворічним онуком Платоном, а також заявляв, як ніби у телеведучого з'явилася нова пасія. Дійшло до того, що Володимир Фріске кілька разів погрожував Дмитру, що він його вб'є, а також чатував його біля будинку. Шепелєв у свою чергу досить стримано реагував на події, намагався не вступати в суперечку з Володимиром Фріске і публічно говорив про нього добре. На даному етапі питання про опікунство Платона вирішується в суді.

f7b027cb4eae6fff3007f6822b3d8772
50-річний американський актор Чарлі Шин піддався всесвітнього обговорення та осуду після того, як в інтерв'ю Today каналу NBC зробив сенсаційну заяву про те, що він ВІЛ-позитивний.

Я тут, щоб визнати, що я ВІЛ-інфікований. Я повинен покласти край цьому натиску з боку преси ", — заявив актор.

Після того, як Чарлі розповів про це всім, на нього посипалися звинувачення, і дівчата, з якими у нього був інтимний зв'язок, стали масово подавати на актора до суду, заявляючи про те, що Шин їх не попереджав про свою хворобу.

Відзначимо, що спочатку про захворювання Шина повідомила його колишня подружка — порнозірка Брі Олсон, якій за словами Чарлі, він платив колосальну суму за зберігання його таємниці.

1c94602306bd95b8bda67bbccd860698
Російський актор Євген Циганов в році, що минає опинився в центрі уваги. Влітку стало відомо, що 36-річний артист пішов від дружини актриси Ірини Леонової, яка тоді була вагітною сьомою дитиною. Як розповіли друзі пари, Євгену стало дуже важко суміщати напружену роботу і багатодітну сім'ю. Йому доводилося багато працювати, щоб прогодувати всіх, а вдома дуже важко відпочити — всім дітям постійно щось потрібно, не змовкає шум і гам, і вагітна дружина зі своїми запитами.

Після чого близький друг актора, один з російських кінопродюсерів, який попросив не називати його ім'я, прокоментував ситуацію, що склалася між Євгеном та Іриною, і розповів, що Євген просто втомився від сильно переобтяженого робочого графіка і вирішив взяти тайм-аут у відносинах з дружиною. За словами кінопродюсера, у Євгена під час зйомок зав'язалися серйозні стосунки з колегою по фільму Битва за Севастополь Юлією Пересільд, з якою актор продовжив зустрічатися і після відходу від дружини.

ea2532af7fcd47f332c753155c0a6269
Не оминув скандал повз і групу MBAND, продюсером якого є Костянтин Меладзе. Про своє рішення покинути групу заявив один з учасників — Владислав Рамм. Хлопець розповів, що йде з колективу і збирається почати сольну кар'єру.

 

У свою чергу Костянтин заявив, що 20-річного хлопця звільнили через його профнепридатність. Меладзе повідомив, що рішення усунути Влада від роботи в MBAND прийняв колектив повним складом і зазначив, що воно не було раптовим, а обмірковувалося вже давно.

d01eedb280869b5a26511fa79411f04d

Такі люди не повинні працювати в такому колективі і бути на сцені взагалі. Рішення відсторонити його не було моїм одноосібним, але хлопці зітхнули з полегшенням … Це було рішення колективу відсторонити його від роботи в групі. І воно не поспішне. Просто він зашвидко виступив в Інтернеті зі своєю заявою, чим ще раз підтвердив правильність нашого кроку ", — висловився продюсер.

За контрактом, який підписав Рамм з Меладзе, він не має права виступати сольно до 2021 року. Молодий співак заявив, що справа буде вирішуватися в суді.

42a74ec5e314be5679aab151b0b66d51
У центрі скандалу через відверті фотографії цього року опинилася і популярна російська співачка українського походження Наташа Корольова. Депутат Законодавчих зборів Санкт-Петербурга і член партії Єдина Росія Віталій Мілонов заявив, що після оприлюднення в інтернеті подібного роду інформації, він готовий зажадати заборони на появу співачки Корольової та її чоловіка, стриптизера Тарзана, на громадських заходах, де можуть бути присутніми неповнолітні, а також зажадав позбавити Королеву звання заслуженої артистки Російської Федерації. Пізніше Мілонов все-таки переглянув свою заяву і вирішив не відбирати звання у співачки.

0e1a9b872be19c967439a5f194ec1704
Гучний скандал розгорівся навколо сестри відомої російської моделі Наталії Водянової 27-річної Оксани, яка страждає на аутизм. Інцидент стався в одному з кафе Нижнього Новгорода. Після прогулянки разом зі своєю нянею Оксана зайшла в заклад, щоб випити чаю, але господар закладу відмовив їм в обслуговуванні і попросив покинути його заклад. Власник кафе порадив няні спочатку вилікувати дівчину, а потім приходити в громадські місця.

Няня Оксани розхвилювалася і зателефонувала матері дівчини — Ларисі Кусакин, яка тут же приїхала в кафе. Між господарем і мамою Оксани розгорівся конфлікт, а за ним пішли взаємні образи.

Давайте йдіть. Вона відлякує всіх наших клієнтів. Ідіть лікуйтеся і дитину свою лікуєте. А потім приходите в громадське місце. Ідіть, інакше ми викличемо психушку, швидку допомогу і замкнемо вас в підвал ", — переказала слова господаря кафе модель Наталія Водянова.

Проти даного кафе порушили кримінальну справу, але незабаром сторони конфлікту знайшли спільну мову і прийшли до мирної угоди.

b3ac8c6cc163fbf760f8c2c9c8ed52db
Минулий рік, не залишив осторонь і скандального російського актора Олексія Паніна, який протягом усього року вів боротьбу зі своєю колишньою дружиною Юлею за 8-річну дочку Аню.


У кінці 2014 року Юля відвезла дочку з Москви в Санкт-Петербург і актор протягом чотирьох-п'яти місяців не бачив Аню. Коли ж Паніну вдалося зустрітися з дочкою, то дівчинка при зустрічі з ним злякалася, розплакалася і сказала, що не хоче жити з актором. Олексій визнав таку реакцію ненормальною. Як заявив актор, дівчинку родичі Юлі накачали психотропними речовинами. Однак соціальні служби, курирували процес, сказали, що він сам провокував дитини своєю поведінкою.

Я не говорив нічого такого, що могло б налякати дитину, показав їй фотографію її класу, сказав, що вони її чекають, запитав про картоплю з Макдоналдса, а вона розплакалася. Не знаю, як їй там мізки промивали весь цей час, ніж накачували ", — сказав актор.

fad0bbb0348524987c3cd74996e97850
За словами чиновників, сам Панін поводився некоректно. Актор кричав на співробітників омбудсмена (посадова особа, на яку покладаються функції контролю дотримання справедливості) І погрожував розправою. У підсумку довелося викликати поліцію, а бабуся дівчинки звернулася в бригаду психіатричної допомоги, побачивши істерику дитини, проте мати Ані Юлія Юдінцева не підпустить до неї лікаря. Олексію Паніну Ленінським судом Санкт-Петербурга був призначений адміністративний арешт за порушення порядку та непокору вимогам поліцейських.

d248ed2de9cd1db63dbb86b9d75f320c
З тих пір як в 11 серпня 2014 відомий американський актор Робін Вільямс покінчив із собою, його родичі не можуть поділити майно артиста.

Вдова Вільямса, його третя дружина Сьюзан Шнайдер, і троє його дітей від двох попередніх шлюбів — Зак, Коді і дочка Зельда — подали взаємні позови, в яких висловили свою незгоду з тим, як було поділено матеріальне спадок голлівудського актора.

Мова в даних заявах йшла не тільки про гроші і власності, зароблених Вільямсом за його майже 40-річну акторську кар'єру, але й про його колекції одягу, фотографій і про інші особисті речі.


У заяві вдови актора, зокрема, йшлося про те, що незабаром після його смерті з його будинку були в односторонньому порядку вивезені деякі речі, які знаходилися там. Діти ж Вільямса у своєму зустрічному заяві звинуватили його останню дружину в тому, що вона, перебуваючи з ним у шлюбному союзі менше трьох років, діяла проти його бажань, руйнуючи ті плани, які він ретельно розробляв щодо своєї власності.

У загальній складності спадок Уїльямса становить 45 мільйонів доларів і включає в себе його особисті речі, одяг, фотографії, графічні романи, фільмографію, предмети колекціонування, нагороди, в тому числі статуетки Оскар, Золотий Глобус, Еммі і Греммі.

b2a2764db385ea8436deb5a1b31bd39a
Поява російського співака Діми Білана на концерті в Лондоні, присвяченому 60-річної річниці співочого конкурсу Євробачення, закінчилося скандалом.

33-річний виконавець, який у 2008 році приніс Росії перемогу на міжнародному музичному конкурсі, став єдиним російським артистом, якого запросили в столицю Великобританії. Через те що зараз на міжнародній арені багато країн недолюблюють Росію, Білан піддався провокації на ювілеї міжнародного музичного конкурсу Євробачення. Під час озвучення країни співака в залі пролунав гул і свист.

Ситуацію спробував згладити знаменитий британський телеведучий Грем Нортон. Він закликав глядачів звернути увагу, що ювілей Євробачення — це все-таки не сам конкурс і попросив проявити розсудливість.

Я прекрасно розумію, що такі моменти — це політична історія. Нашу країну зараз недолюблюють, ставляться з підозрою, негативом. Але особисто мені здається, що все-таки не варто змішувати політику і музику. Я щасливий, що публіка, присутня на лондонському шоу, все-таки це зрозуміла. І коли я вже співав — я чув дуже круті овації, весь зал підспівував. Я дуже вдячний європейцям за таку підтримку! ", — Прокоментував Білан.

В епіцентрі скандалу влітку минає виявилася популярна українська співачка Ірина Білик.

11 серпня 2015 в Ялті (Крим), стартував музичний фестиваль Дитяча Нова хвиля 2015, в рамках якого виступили конкурсанти з 12 країн. На фестиваль приїхали відомі представники російського шоу-бізнесу. Знаменитий співак Філіп Кіркоров, який виступив на фестивалі, пізніше на своїй соцсторінці поділився з шанувальниками Селфі, на якому був відображений композитор Ігор Крутой і українська співачка Ірина Білик. Користувачі Мережі відразу припустили, що співачка приїхала до Криму на Дитячу Нову хвилю 2015.


Пізніше Ірина Білик заявила, що вона їздила в Крим до своєї подруги на вінчання, а з Філіпом випадково зустрілася в ресторані, який там відпочивав разом зі своїм друзями. Але на цьому скандал не закінчився, народну артистку України Ірину Білик хотіли привернути до адміністративного порушення через порушення правил перетину кордону між Україною і окупованою територією півострова Крим.

8cd86190ae902e01493365ff2d37a93c
У прямому ефірі ранкової програми Сніданок на каналі 1 + 1 Ірина, говорячи про ситуацію в нашій країні, а також пояснюючи, чому вона їздила в Крим, торкнулася теми того, як можна було б вирішити конфлікт на Сході України. Вона заявила, що Путіну і Порошенко потрібно "взятися за руки і помиритися". Після цих слів українська співачка Анастасія Приходько була шокована такою заявою Білик.

Да ладно … Ну не могла ж І.Б ось так сказати … Не могла? Скажіть що не могла; (", — написала Анастасія на своїй соцстранічке.