Зіркові скандали
Подобається

Леді Гага розповіла, як її змінило зґвалтування

14/12/2015     Автор: admin
Леді Гага розповіла, як її змінило зґвалтування

60

Співачка Леді Гага розповіла, як зґвалтування вплинуло на її особистість.

"Я нікому не казала, мені здається, 7 років. Я не знала, як думати про це. Як це прийняти, не знала, як не звинувачувати себе або думати, що це була моя помилка: це дійсно змінило моє життя. Це повністю змінило мою особистість", — говорить співачка. "Це змінило моє тіло, коли ти отримуєш таку травму, це змінює тебе зовні, — говорить Леді Гага, — для багатьох людей це просто травма, коли ти знову переживаєш те саме крізь роки, це запускає певні зміни у організмі. Тому багато людей страждають не тільки через моральний біль, але і фізичний ,після того, як зазнали насильства, зґвалтування чи іншого виду травми. Через те яке вбрання я носила, через той факт, що я провокаційна особистість, я думала, що сама себе загнала у пастку, і винна в тому.

Нагадаємо, у 2014 році співачка Леді Гага зізналась на шоу Говарда Стерна, що її зґвалтували, коли вона була тинейджером. Тепер співачка намагається підтримати всіх фанатів, які стикнулися з такою ж ситуацію. Зірка зазначила, що стала значно морально сильнішою .

"Я тут, щоб подивитися у море чудових молодих облич, для яких співаю та танцюю, я знаю багато людей, які мають секрети, що вбивають їх, — сказала співачка на шоу, — ми не хочемо, щоб ви тримали в собі біль і давали йому гнити, як старому яблуку у вашому буфеті, це, як просто викинути це сміття. Давайте це зробимо разом".