Новини про зірок
Подобається

Дочка Віталія Кличка знялася в колективній фотосесії (ФОТО)

14/12/2015     Автор: admin
Дочка Віталія Кличка знялася в колективній фотосесії (ФОТО)

Схоже, в сімействі мера Києва Віталія Кличка підростає юна модель. Нещодавно 13-річна дочка мера Ліза-Вікторія взяла участь у колективній фотосесії.

Разом з іншими дівчатами-підлітками вона постала перед об'єктивом фотографа в декількох образах, примірявши яскраві картаті сорочки та короткі шорти, купальники, літні сукні.

Як нам вдалося дізнатися, фотосесія проходила в німецькому Гамбурзі, а знімки дівчинка виклала на своїй сторінці у "Фейсбуці".

Її мама Наталія Кличко (колишня модель) в коментарях зазначила, що дочка дуже на неї схожа. "Я дуже пишаюся нею. Я не проти, щоб вона стала моделлю, якщо це принесе їй задоволення", — написала Наталя.

 

119221_03

Старший син столичного голови Єгор-Даніель, якому наступного року виповниться 16 років, повідомив "Сегодня": "Фотосесія була в Гамбурзі два тижні тому", і додав, що сестра провела її "для самої себе" і про кар'єру моделі поки не мріє. Що ж стосується його захоплень, то Кличко-молодший повідомив нам, що захоплюється спортом. "Але не бокс!" — відразу сказав він, відмовившись уточнити, яким саме видом спорту займається.