Плітки
Подобається

Знаменитості, які виявилися поганими коханцями (ФОТО)

13/12/2015     Автор: admin
Знаменитості, які виявилися поганими коханцями (ФОТО)

Небагато людей готові відкрито говорити про своє інтимне життя, але іноді досвід настільки жахливий, що їм просто неможливо не поділитися. А якщо ти знаменитість, то все, чим ти ділишся, рано чи пізно дізнається весь світ!

Ми пропонуємо перелік знаменитостей, які зажили слави жахливих коханців.

Х'ю Хефнер

The Beverly Hills City Council And Playboy Enterprises, Inc. Celebrates The Return Of Playboy Headquarters

Досить дивно, що саме той самий Х'ю Хефнер, який розбагатів на сексі, сам ним займається дуже рідко. Принаймні, так стверджувала його колишня наречена Крістал Харріс. Дівчина зізналася, що у них секс був один раз і тривав не більше трьох секунд. Також вона розповіла, що він відмовлявся знімати при ній одяг. Зрештою, дівчина все одно вийшла за нього заміж.

Джессі Грегорі Джеймс

16th Annual Screen Actors Guild Awards - Arrivals

Після зізнання однієї дівчини стає зрозуміло, чому Сандра Буллок вирішила кинути свого колишнього чоловіка Джесі Грегорі Джеймса. Одна з його колишніх розповіла, що в ліжку він справжня свиня і приносив задоволення тільки собі.

Колін Фаррелл

Colin Farrell

Хто б міг подумати, що мрія всіх жінок — неймовірно сексуальний актор Колін Фаррелл — виявиться далекий від ідеалу героя-коханця? Одна з його колишніх розповіла наступне: «Мені доводилося прикидатися, що я отримала задоволення, щоб не ображати його. Мені здавалося, що це ввічливо … Він зовсім не був схожий на чоловіка, який переспав з безліччю жінок. Якби я його не знала, подумала б, що у нього це вперше! Як тільки він отримував бажане, через 10 секунд засинав».

Нік Лаше

2894068gm008-nbc-hollywood

Колишній чоловік Джесіки Сімпсон, поп-співак і актор Нік Лаше, також вражає своєю красою, але Джесіку він вразив розмірами своєї чоловічої гідності. «Коли ми в перше кохалися, — розповідає Джесіка, — я майже нічого не відчула, мені довелося прикидатися. Мені було його шкода, але я його любила».

Марія Шарапова

Maria-Sharapova

Співак Адам Левін розповів про свої швидкоплині стосунки з тенісисткою Марією Шараповою. Пліткують, що він сказав наступне: «Я не можу передати, наскільки я був розчарований. Як і багато хлопців, я вважав, що вона буде досить голосно кричати … Але вона не видала ані звуку … А коли я починав видавати звуки, вона дратувалася і говорила, що це заважає їй сконцентруватися». Дивно, адже на корті Марія не стримує емоцій. Може, хтось трохи прибрехав?

50 Cent

50-Cent-Threatens-To-Sue-MediaTakeOut-For-Leaking-Lala-Anthony’s-Sex-Scene-

Складно навіть уявити, що такий брутальний чоловік, як репер 50 Cent, виявиться нікчемним коханцем. Його колишня подружка з підтанцьовки розповіла наступне: «Він говорив такі солодкі слова, на кшталт «Ти мені дуже подобаєшся…». Через кілька хвилин мені довелося сказати йому: «Ми будемо базікати або займемося справою?» Я не могла повірити, що такий крутий репер поводиться як 14-річний хлопчисько … І розмір у нього був зовсім не великий, приблизно 16 см … За 10-бальною шкалою я поставила б йому трійку, і навіть це було б забагато. Я так говорю тільки тому, що він поводився після сексу як джентльмен».

Рассел Бренд

britain

Чи варто дивуватися, що епатажний співак і актор Рассел Бренд може виявитися справжнім диваком в ліжку? Його колишня кохана Кеті Перрі утрималася від коментарів, а ось інша його колишня подружка розповіла, що він поводився дуже дивно і викрикував під час сексу дивні фрази іспанською.

Емінем

index

Що ж таке з цими реперами? Колишня дружина Емінема Кім Метерс сказала наступне: «Якщо ти збираєшся переспати з ним, тримай напоготові блакитну таблетку, інакше нічого не буде …» Хоча, можливо, так вона хотіла віднадити від нього шанувальниць?

Бен Афлек

jennifer-lopez-ben-affleck

Дженніфер Лопес не любить розповідати про своє особисте життя. Але на одному з ток-шоу її все ж запитали, з яким типом чоловіків їй найбільше подобається займатися сексом. Вона відповіла, що це танцюристи і музиканти. Її коханим тоді був Бен Аффлек — актор. Робіть висновки…

Анджеліна Джолі

Image: Billy Bob Thornton, Angelina Jolie

У це несила повірити, але колишній хлопець Анджеліни Джолі Біллі Боб Торнтон заявив привселюдно, що секс із нею був нудним: «Це було так, наче ти займаєшся сексом з диваном». Але ось Бред Пітт в одному зі своїх інтерв'ю заявив з посмішкою на обличчі, що його дружина «все ще погана дівчинка». Можливо, Біллі Боб просто злився, що така красуня його кинула?