Зіркові скандали
Подобається

Лорак на червоній доріжці позувала в компанії Кіркорова в безглуздому вбранні (Фото)

12/12/2015     Автор: admin
Лорак на червоній доріжці позувала в компанії Кіркорова в безглуздому вбранні (Фото)

96_main
Співачка Ані Лорак в розкішному костюмі від російського дизайнера Аліни Герман блищала на "Першої російської музичної національної премії" у Москві. Лорак була представлена в номінації "Краща виконавиця популярної музики", правда в це раз перемога дісталася Поліні Гагаріній.

Для виходу в світ Ані вибрала розшитий золотими нитками, камінням і намистинами оксамитовий топ і спідницю. Варто відзначити, що в такому ж костюмі Кароліна з'явилася на зйомках новорічного вогника. Співачка позувала на червоній доріжці в компанії Філіпа Кіркорова.

Передплатники розкритикували Кіркорова за безглуздо підібраний образ і порадили звільнити стиліста: "Це ж який талант у Філіпа так жахливо одягатися", "Це ж треба так причепуритися", "Одяг зіпсував все! Одягнений смішно, все-таки вже не пацан, начебто солідний чоловік","Опудало як Тіматі сказав","Ой, капець! Головне шкарпетки"," Хлопчик-гігант і Дюймовочка", "Кіркоров блазень", "Цирк пішов — клоун залишився", "Стилісти Кіркорова вирішили посміятися над ним", "Терміново міняти стиліста Кіркорову потрібно", — прокоментували користувачі в Instagram.

___04 __30