ТОП-10 секс-символів України 2015-го року (ФОТО)

11/12/2015     Автор: admin
ТОП-10 секс-символів України 2015-го року (ФОТО)

seuu379_729x547

Підводячи підсумки року,  пропонуємо згадати людей, про принади, харизму та сексуальність яких українці говорили найбільше. 

1. Найсексуальніша поліцейська Людмила Мілевич

В неофіційний список секс-символів дівчина втрапила завдяки скандалу. Інтернет-фарисеї відшукали на її сторінках в соцмережах принадні знімки і завалили дівчину критикою: мовляв, охоронець порядку не повинен бути настільки сексапільним.

pol470dc0 mil7507014_n

У відповідь почався бікіні-флешмоб — кілька тижнів поспіль користувачі затято постили власні фото у купальниках. Захисники Мілевич наголошували: в демократичній світській країні привабливість заважати кар'єрі не повинна.  

В підсумку, історія зіграла поліцейській на руку, фактично зробивши з дівчини національну героїню, хоч і на дуже коротку мить. Втім, цікаво, що вже восени Мілевич пішла на підвищення, отримавши звання лейтенанта.

2. Поліцейський-бодібілдер Ігор Ткаченко

А ще в українській поліції працює відомий бодібілдер Ігор Ткаченко. Роботу хлопець без проблем поєднує з участю в змаганнях. Звичайно ж, на торс одесита звернули увагу журналісти, і серед поціновувачів накачаного чоловічого тіла полісмен миттю отримав статус секс-символу.

tykl-3

ctyu4

2. Діана Гаркуша, "Друга віце-міс Всесвіт 2014"

У січні цього року українська красуня Діана Гаркуша поставила своєрідний національний рекорд, втрапивши в трійку найчарівніших дівчат планети на конкурсі "Міс Всесвіт". Звісно ж, з того часу шанувальників у дівчини значно побільшало.

dia618358_n

dia113237_n

3. Львівські вотерполісти

У липні львівські вотерполісти стали окрасою дня для багатьох мешканців міста. Хлопці вирушили на прогулянку Львовом в одних плавках, запрошуючи на ігри національного чемпіонату. 

Спортсмени прокоментували, мовляв, в інших країнах Європи такі акції вельми популярні, а для залучення нових шанувальників будь-які засоби годяться. 

ТОП-10 нових секс-символів України 2015-го року - фото 5lpolo2592125 lpolo384817764

lpolo2592125

 

4. Зорян Шкіряк, екс-голова МНС

Після одіозної операції з вивезення українців з Непалу минулої весни, тодішнього голову МНС іронічно охрестили Супер-Шкіряком. А в Мережі почали масово постити фотожаби за мотивами пригод невдачливої команди, і разом з ними — фото Шкіряка з накачаним торсом. 

Тоді навіть найбільше гиготуни визнали: хоча в ролі очільника відомства справи у політика не склалися, в сексапільності йому не відмовиш.

shki4_main shkugibkostju-i-muskulistym-telom-1 shki0bb3d45200

5. Футболіст Євген Коноплянка

Гравець іспанської "Севільї" та Збірної України Євген Коноплянка впродовж останнього року чимало разів займав топові місця у рейтингах найсексапільніших спортсменів. Останній фотохіт від Коноплянки — знімок разом з футболістом "Севільї" Аділем Рамі. 

Втім, в особистому "Інстаграмі" спортсмена можна знайти чимало принадних фото.

klop384869664 lokom2

6. Вінничанка з 11-м розміром грудей

26-річна винничанка Надія Щербань стала героїнею численних публікацій у ЗМІ, потрапивши до Книги рекордів України як власниця найбільших грудей. 

bingzvu binoioi binSE

ТОП-10 нових секс-символів України 2015-го року - фото 2

ТОП-10 нових секс-символів України 2015-го року - фото 3

Відчувши смак слави, дівчина вирішила ще більше розпалити уяву любителів пишних форм, знявшись у відвертій фотосесії. 

 7. "Членкиня-вамп" Валерія Єгорова

Член радикальної партії Олена Ляшка Валерія Єгорова, з'явившись у Верховній Раді, миттєво привернула увагу папарацці пишними формами. Соцмережі замайоріли коментами: мовляв, побачивши принади Єгорової деякі не могли працювати до кінця дня.

chev2_n gty6691

Зазначимо, що дівчина обожнює підкреслювати пишні груди — так, нещодавно Єгорова оприлюднила фото з Дня народження лідера партії, на яких красувалася у сукні з величезним декольте. 

8. Яніка Мерило, екс-радник міністра економічного розвитку і торгівлі України

Слава секс-символу до бізнесвумен, виконавчого директора Української асоціації венчурного капіталу та прямих інвестицій UVCA Яніки Мерило прийшла із призначенням на посаду в український уряд.

Любителі копатися у світлинах новоспечених чиновників відшукали вельми поетичні знімки в архівах соцмереж жінки. 

 

merilo3

І хоча деякі заголосили, що таких ексцентричних красунь тримати в уряді несерйозно, сама Мірило відреагувала на піднятий гвалт вельми спокійно: мовляв, фото давні, а експериментувати на камеру любить ледь не кожна жінка.

Хоча на посаді Яніка пробула недовго, запам'ятатися встигла. В тому числі, завдяки фотосесії. 

9. Анна Печнева, прес-секретар управління МВС в Одеській області

Фотомодель із Луганська стала відомою зразу після свого не вельми гучного призначення. В соцмережах миттєво почали обурюватися модельним досвідом дівчини та її зйомкою для чоловічого глянцю Maxim. 

Втім, скандал вщух, але велика кількість адекватних українців і досі задаються питанням, доки совкові норми "про мораль" лишатимуться критерієм професійної ефективності. 

sesefgfg sese3287733