Зіркові скандали
Подобається

Скандал у сім’ї Жанни Фріске. Дмитро Шепелєв порушив обітницю мовчання в телеефірі (ВІДЕО)

11/12/2015     Автор: admin
Скандал у сім’ї Жанни Фріске. Дмитро Шепелєв порушив обітницю мовчання в телеефірі (ВІДЕО)

Скандал у сім'ї Жанни Фріске. Дмитро Шепелєв перервав обітницю мовчання в телеефірі

xw_1186725

Через дворічного Платона не вщухають пристрасті в сім'ї співачки Жанни Фріске, яка пішла з життя після страшної хвороби. Нещодавно її колишній цивільний чоловік і батько сина Платона телеведучий Дмитро Шепелєв публічно звинуватив батька Жанни Фріске в тому, що він найняв людей для нападу на нього з метою відібрати дитину.

Повідомлялося також, що зі скандалом вже розбираються в поліції. Сьогодні адвокат батька покійної співачки заявив: все було не так. Ніби це охорона Шепелєва напала на Володимира Борисовича, і він звернеться в поліцію.

"Ця інформація (про напад на Шепелєва) некоректна. Володимир (батько Фріске) приїхав до нього згідно графіком, визначеним органами опіки, щоб поспілкуватися з онуком. Йому не відчинили двері", — розповів РІА Новини адвокат батька Фріске Олександр Карабанов.

Батько Ж. Фріске сказав, що деякий час він знаходився поряд з квартирою і дочекався, коли Шепелєв вийшов з неї разом з його онуком.

"Після цього охорона Шепелєва просто відштовхнула його. В даний час він зняв побої і найближчим часом звернеться із заявою в поліцію", — додав Карабанов.

Адвокат пояснив, що батько Фріске сам не тільки не ходить з охороною, але навіть не користується послугами водія.

213213

10 грудня в "Прямому ефірі" на телеканалі "Росія 1" гості в студії обговорювали ситуацію, що склалася, і можливі виходи з неї. Сам Дмитро Шепелєв після довгого мовчання нарешті розповів, у чому він звинувачує батька Жанни, чому не дає йому бачитися з онуком і чи є шанс на примирення в сім'ї співачки.