Зіркові скандали
Подобається

Коротка сукня Волочкової обурила інтернет користувачів (Фото)

10/12/2015     Автор: admin
Коротка сукня Волочкової обурила інтернет користувачів (Фото)

anastasija-volochkova-v-kompanii-politseskih-instagramvolochkova_art_rect_6cf501eda1830bb141b8c6b5ca758947

Балерина Анастасія Волочкова обурила користувачів довжиною своєї сукні. Шанувальники вже звикли до неординарних нарядів свого кумира, цього разу фоловери зірки обурювалися тим, що у відвертому вбранні вона прийшла до дітей. На фото, яким балерина поділилася на своїй сторінці в соціальній мережі, вона спілкується з маленькою дівчинкою, яка захоплено розглядає її сукню.

Після жорсткої критики на свою адресу з боку підписників, Волочкова поспішила їм відповісти і запостила знімок, на якому сіла на шпагат.

"Дорогі мої! Щоб вам було не нудно, довгоочікуваний # шпагатволочкової На висоті! Як звичайно! А замість гидот написаних тут, спробуйте сісти на шпагат! Або зробити що-небудь творче ..? А то моя піар служба вже не перестає мені повідомляти, що витрачає час на стирання огидних комментів багатьох .. А я вам одне можу сказати. відпишіться і не читайте і не дивіться ні на мої сукні, ні на мене без них, ні на шпагати, ні на мене з дітьми .. Але ви ж не можете !! Особливо ці новачки з нулями в квадраті? Ну реально, ржака .. Ульот. Тьоті, які пишуть у цій сторіночці гидоти, -зрозумійте: Я-Анастасія Волочкова! І цим все сказано! Не подобається-ні показуйте свою нікчемність, нереалізованість і неповноцінність і відсутність уваги до вас чоловіків! Можливо багато вас тут читають на моїй сторінці і відвертаються від вас .. Якби ви були благородні, то ви б гідно пройшли повз … Але ви не можете …

665031_1_w_590 713863