Зірка тижня
Подобається

ДЖАМАЛА ЗАСПІВАЄ З ВОЛОДАРЕМ «ОСКАРА» І «ГРЕММІ»

10/12/2015     Автор: admin
ДЖАМАЛА ЗАСПІВАЄ З ВОЛОДАРЕМ «ОСКАРА» І «ГРЕММІ»

4c93a4d-759

Відома українська співачка Джамала виступить на концерті легенди світової музики Мішеля Леграна 14 грудня в палаці «Україна» в Києві.

В якості запрошеного гостя Джамала виконає 3 композиції: Papa Can You Hear Me з музичної мелодрами «Єнтл», The Summer Knows Барбри Срейзанд і знамениту I Will Wait For You з кінофільму «Шербурзькі Парасольки». Останню співачка заспіває в дуеті з Мішелем Леграном.

«Я з нетерпінням очікую знайомства з цим неймовірним композитором, музика якого відзначена «Оскарами» і «Греммі» і улюблена в усьому світі. Це пісні, які звучали задовго до мого народження, а саундтрек до «Шербурзьких парасольок» записаний на підкірці у кожної людини в нашій країні», — прокоментувала Джамала.

На концерті Мішеля Леграна прозвучать кращі саундтреки до відомих кінофільмів у супроводі Державного академічного естрадно-симфонічного оркестру України. Також слухачів чекає кілька музичних сюрпризів.

Мішель Легран – автор понад двохсот саундтреків до фільмів, володар трьох «Оскарів» і п'яти премій «Греммі» в номінації «Найкраща музика».

8768 img_1945