Новини про зірок
Подобається

Даша Астаф’єва знялась у вульгарному кліпі з селюками (Відео 18+)

10/12/2015     Автор: admin
Даша Астаф’єва знялась у вульгарному кліпі з селюками (Відео 18+)

20130816102904_3_thumb-95e726b5e9-1000

Відома українська співачка Даша Астаф'єва трохи змінила свої музичні уподобання. Зірка еротичних фотосесій знялась у кліпі харківських реперів, які підірвали інтернет своїми сільськими піснями.

Команда з Харківщини, яка відверто називає себе "селюками", розпочала кар'єру рік тому і вже встигла назбирати величезну кількість фанатів. Їхні пісні за лічені години стають хітами на YouTube, а крилаті фрази по типу "Уходиш, ну і п….й" цитують навіть у серйозних середовищах.

У новому кліпі, який має назву "Учителька", Курган та Агрегат вийшли на новий рівень. Їм компанію склала Даша Астаф'єва, яка грає роль спокусливої вчительки. Хлопці просто скаженіють від краси викладачки, а у вільний час роблять з її фото непристойні речі.

Публічні виступи команди селюків збирають повні зали у Харкові, Києві та інших містах України. Хлопці із села Близнюки стали справжніми зірками для українських студентів та молоді.

Цікаво, чи заспіває Астаф'єва свій приспів на одній сцені із Курганом та Агрегатом. Відомо, що вона також є великою шанувальницею їхньої творчості.

Увага, відео містить ненормативну лексику.