Діти голлівудських зірок, яким не пощастило із зовнішністю (Фото)

08/12/2015     Автор: admin
Діти голлівудських зірок, яким не пощастило із зовнішністю (Фото)

Батьки блищать на килимових доріжках, то і справа отримуючи компліменти від папараці, а їхні нащадки тим часом не можуть примиритися з відображенням у дзеркалі. Хіба таке можливо? Адже у кого-кого, але у голлівудських зірок, любимчиків мільйонів, точно повинні бути гарні діти. Як би не так. Іноді природа любить пожартувати.

Актор Джон Траволта завжди користувався популярністю у протилежної статі. Донька актора Елла (дівчині нещодавно виповнилося 15) перейняла всі кращі якості батька: розвинене тіло, широкий лоб і вольове підборіддя … Це щось, на думку більшості таблоїдів, якраз і завадило їй стати типовою для Голлівуду красунею.

WkPGm2r
FMNLXf1


Втім, невідповідність загальноприйнятим у світі зірок канонам краси не заважає міс Траволта блищати на світських заходах, щосили контактувати з журналістами і позувати перед камерами. З татом під ручку, зрозуміло.

0ZlJahh
Ізабелла Круз
Анітрохи не менше відстає від голлівудських мірок краси і донька красуні Ніколь Кідман і Тома Круза Ізабелла. Наприкінці грудня 2 015 дівчині виповнилося 23 роки.
На цьому знімку Ізабеллі 19 років

31bz6hH
Том Круз і Ніколь Кідман

647
Справедливості заради варто помітити, що незвичайна і зовсім не модельна зовнішність не завадили дівчині освоїти стезю, пов'язану з красою — дівчина стала стилістом. До речі, не виключено, що саме завдяки своїй роботі Ізабеллі вдалося знайти підходящий їй образ і дещо змінити зовнішність в кращу сторону.

JeDFtQ5
Сестри Вілліс
У акторів Брюса Уїлліса і Демі Мур три дочки: Талула, Скаут і Румер. Як не сумно, але жодна з дівчат до голлівудських стандартів так і не дотягнула.
Брюс Вілліс і Демі Мур

5RI51hf
Хоча, наприклад, 27-річною Румер Уїлліс, незважаючи на незвичайну зовнішність, все ж вдалося освоїти акторську професію. Вперше на знімальному майданчику донька зоряної пари з'явилася, коли їй було всього 7 років.

gTdECbi
послужному списку Румер Уїлліс 16 картин. У 2008 році дівчину і зовсім визнали Міс золотий Глобус (Miss Golden Globe for 2008).

k1jPELC
Скаут Вілліс. Дівчина на три роки молодший своєї сестри-актриси.

Obt3NGw
Румер дівчина вибрала інший шлях заробляння на життя, не пов'язаний з акторською кар'єрою. Скаут освоїла професію дизайнера. Торік донька зоряної пари випустила свою лінійку одягу.
Скаут Вілліс з матір'ю актрисою Демі Мур

TSFqlOY
І, нарешті, молодша донька Брюса Вілліса і Демі Мур — 21-річна Талула. На публіці дівчина з'являється рідше своїх сестер, що, втім, не позбавляє її від миготіння на сторінках таблоїдів стараннями папараці. Журналісти раз у раз підловлюють зоряну доньку в повсякденному житті, невтомно критикуючи її за надмірно «хлоп'ячий» вигляд.
Фотографи підкараулили зоряну доньку під час шопінгу

qjlOUqi
Демі Мур з дочкою Талула біля свого будинку

9FQwaSH
Симон Олександра Джонсон
Обговорюючи зовнішність дочки американського актора і рестлера Дуейна Джонсона, більше відомого на прізвисько Скеля, журналісти зійшлися на думці: дівчинка пішла в тата.

1r0fc07
Олександрі Джонсон 14 років. Однак завдяки розвиненому тілу і показному зростанню (дівчина майже наздогнала 196-сантиметрового батька) школярка виглядає набагато старшою за свої роки.

uuCqPWc
Школярка із задоволенням супроводжує батька на світських заходах. Правда, з журналістами спілкується мало. Аж надто ретельно актор оберігає доньку від настирливих репортерів таблоїдів.
Аманда Лукас
Старшій дочці одного з найбагатших режисерів світу, творця саги «Зоряні війни» і персонажа Індіани Джонса теж не пощастило мати типову кіношну зовнішність. Втім, намагатися пов'язати життя з кінематографом (навіть будучи дочкою самого Джорджа Лукаса) дівчина не стала. Аманда обрала професію хоч і публічну, але зовсім не жіночу: стала професійним бійцем ММА.
Аманда Лукас під час поєдинку

hDvbasa
Однак невідповідність голлівудським стандартам не завадило дівчині спробувати себе одного разу в ролі актриси. Будучи підлітком, Аманда знялася разом зі своєю молодшою ​​сестрою Кеті і братом Джетом в пріквел-трилогії «Зоряних воєн».
Аманда Лукас в образі персонажа «Зоряних воєн»

C0nDKb3
Торік через вагітність донька культового режисера вирішила зробити перерву в спортивній кар'єрі, пообіцявши при цьому повернутися на ринг.
«Коли це станеться, я не знаю. Зараз я спробую зосередитися на ролі кращою в світі мами », — зізналася спортсменка.