Зіркові скандали
Подобається

Ані Лорак порівняла Україну з «хворою матір’ю» (Відео)

08/12/2015     Автор: admin
Ані Лорак порівняла Україну з «хворою матір’ю» (Відео)

AU6B9421_1

Українська співачка Ані Лорак, яка живе з деяких пір в Росії і яка рідко дає коментарі з приводу своєї Батьківщини, цього разу досить докладно висловилася щодо цього питання.

Про це вона розповіла в інтерв'ю одному з російських видань, де також знялася з чоловіком Муратом в скромній фотосесії. Так, співачка зізналася, що вона усвідомлено відмовилася від концертів на рідній Україні, бо розуміє, що зараз країна буквально розірвана на частини і людей хвилюють зовсім інші важливі питання.

«Країна розірвана на частини, українці знаходяться в такому емоційному потрясінні від того, що відбувається в такому нестабільному економічному становищі, що, мені здається, людям не до концертів. Зараз мої співвітчизники вирішують інші питання — чим нагодувати дітей, як зустріти зиму. І як вижити », — поділилася Лорак.

Також Лорак заявила, що була, є і буде громадянкою України.

Також Ані Лорак запитали, як воно — Батьківщину продавати.

«Україна — моя батьківщина, яка зараз хворіє. Батьківщину часто порівнюють з матір'ю. Скажіть, хіба можна кинути хвору матір? Можна тільки молитися про якнайшвидше її одужанні », — сказала співачка.

Тим часом артистка абсолютно не розуміє, чому така ситуація в Україні триває так довго. Чому нинішня влада нічого не робить для поліпшення становища країни.

22940_medium maxresdefault