Без категорії
Подобається

Вєра Брєжнєва здала аналіз на ВІЛ

07/12/2015     Автор: admin
Вєра Брєжнєва здала аналіз на ВІЛ

Співачка і дружина Костянтина Меладзе Віра Брєжнєва вже рік як є послом по боротьбі з ВІЛ-інфекцією. Вона переконує своїх шанувальників, що з ВІЛ-статусом можна вести повноцінне життя. Співачка Віра Брєжнєва заявила, що на проблему ВІЛ потрібно звернути увагу громадськості. Вона зазначила, що зараз люди з позитивним ВІЛ-статусом не тільки не вмирають, а цілком можуть нормально жити. Раніше Віра Брежнєва закликала своїх шанувальників в Instagram пройти тест на ВІЛ.

5665b19d18f22_423443 5665b19d19032_46(2)

Вона вважає, що це повинен зробити кожен без винятку.

"Здоров'я всім! Стосується навіть тих, кого не стосується. Будь солідарний, пройди тест на ВІЛ", — написала Брежнєва в соціальних мережах.

Нещодавно співачку призначили Послом доброї волі ООН з ВІЛ / СНІДу.

"Перше, що я зробила на цій посаді — сама пройшла тест. Це можна зробити безкоштовно і анонімно в центрах СНІДу та інших медичних установах. Там же можна дізнатися все про профілактику і лікування ВІЛ",

— сказала співачка.

На думку Віри Брежнєвої, потрібно підтримувати тих, хто сьогодні в живе з ВІЛ, і попередити всіх інших про те, що ВІЛ може торкнутися кожного. "Потрібно знати, як уберегти себе і тих, кого любиш", — вважає Віра Брежнєва. Раніше повідомлялося, що Віра Брежнєва в новому кліпі стала суворим тренером і засвітила обручку.