Жахливі фото зірок, які ви ще не бачили(ФОТО)

06/12/2015     Автор: admin
Жахливі фото зірок, які ви ще не бачили(ФОТО)

Видається, що наші улюблені зірки естради та телебачення, посміхаючись з обкладинок журналів і екранів телевізорів своїми ідеальними посмішками і сяючими очами, навіть не чули про наших, «земних» проблемах з неприродним блиском шкіри, зайвою вагою, кривими ногами і т.д. Ми думаємо, що у людей, в чиїх руках величезні гроші і можливості, не буває таких «неприємностей», які не можна було «дозволити» за допомогою пластичних / косметологічних / гігієнічних процедур.

Ми подумали над цим питанням і визначили, що все ж, у багатих і знаменитих також є «слабкі місця» проти яких вони безсилі і це … волосся. Раз вже стала зіркова красуні володаркою «худої» шевелюри або неслухняних локонів, то ніякі новомодні маніпуляції не стануть панацеєю в даній біді.

Пропонуємо список відомих дівчат, чиї зачіски доставляють їм не малих клопоту.

Новоспечена ІКОНА СТИЛЮ Ксенія Собчак здавна відчувала дискомфорт з приводу обсягу своєї зачіски. Не густе від природи волосся, Собчак намагалася «розбавити» штучними пасмами, але бажаного ефекту досягати не вдавалося. Несправжні локони виглядали занадто неприродно і лише підкреслювали недолік. Пізніше, Ксюша змінила стрижку, зробивши волосся коротше, але більш природніше.

1449077645_sobchak - копия

Актриса чудово обізнана про нестачу волосяного покриву на голові, але вдало приховує цей «дефект» завдяки правильно підібраним зачіскам.

1449077632_blanshet

1449077633_styuart - копия

Шевелюра цієї голлівудської кінодіви також в жалюгідному стані. Щоб хоч якось надати своєму мізернимуволоссю прийнятний вигляд, Ума періодично накручує локони.

1449077699_turman - копия 1449077708_volochkova - копия 1449078109_naomi

1449078179_tayra

Ну, а шокуючі фотографії «чорної пантери» з випалими жмутами волосся давно облетіли всі затишні куточки Інтернету. По «обов'язку служби», над образом супермоделі і, зокрема, над її зачіскою, проводилися нещадно «досліди». Красуня витрачає шалені гроші, щоб хоча б зберегти те, що залишилося від її колись розкішної копиці.

 

1449078181_sobchakglav

Пропонуємо список відомих дівчат, чиї зачіски доставляють їм не малих клопоту.