Плітки
Подобається

Шокуючі факти і міфи з життя «одеської Барбі» (ФОТО)

06/12/2015     Автор: admin
Шокуючі факти і міфи з життя «одеської Барбі» (ФОТО)

848048_0611088777_943x621_729x547

Валерія Лук’янова, більш відома під призвиськом "одеська Барбі", має не лише незвичну зовнішність, але й дивний світогляд

 

Друзі та знайомі з минулого життя знають її як Валерію Лук’янову. Всі інші знають одеситку як дівчину, яка привертає до себе неабияку увагу неймовірною схожістю з лялькою Barbie. Сама ж Валерія називає себе Amatue та "на люди" вважає себе неземним творінням. І лише найближчі люди та лікарі, до яких зверталась дівчина, знають справжню історію її життя.

Depo.Одеса спробували назбирати фактів та розвіяти деякі міфи стосовно дівчини-ляльки.

Як одеська Барбі підкорила мережу Інтернет

Незважаючи на те, що нині Amatue пише та виконує пісні у стилі new-age, популярність до дівчини прийшла все ж таки завдяки неординарній зовнішності. Лук'янова підтримує постійну зацікавленість до своєї особи, завантажуючи в мержунові світлини себе та членів своєї сім'ї. При цьому Барбі вдається збирати тисячі лайків та коментарів під своїми фото пікантного характера. Більше того, слава Лук'янової потрохи долає кордони пост-радянського простору: одеситка стала настільки популярною, що її запросили зіграти маніячку в американській кінострічці "The Doll".

Юні роки

Історія Валерії Лук'янової починалася досить звичайно. Народилася та жила дівчина у звичайному місті, а саме у молдовському Тирасполі. Після закінчення школи стала студенткою Одеської державної академії. Друзі з минулого життя, сусіди та знайомі згадують, що в юні роки дівчина багато курила і вживала чималу кількість міцних спиртних напоїв.

У 14 років Валерія намагалася піти з життя, випивши велику дозу димедролу через нещасне кохання. ПРоте згодом дівчина позбавилась шкідливих звичок, як стверджує сама, прислухавшись до свого "внутрішнього голосу".

Не так давно одесити показали, як раніше виглядала "одеська Барбі". Дівчина вважає, що раніше була неідеальною і навіть сама розміщує свої фото з минулого.

Сімейне положення

Дівчина неодноразово наголошувала, що не шанує класичні сімейні цінності. Що не завадило їй вийти заміж та проводити багато часу зі своїм чоловіком Дмитром Шкрабовим. Чоловік Лук'янової — бізнесмен, один з власників великої будівельної компанії. Багато хто вважає, що саме завдяки його грошам Валерія змогла розпочати втілення своєї мрії з перевтілення.

Валерія каже, що вона не хоче мати дітей і не уявляє себе в ролі матері. Лук'янова виступає проти "сімейного стилю життя", який вважає "найжахливішої річчю, яка може трапитися в житті людини".

Світогляд

Валерія не є прихильником жодної відомої релігії, проте просуває власну віру у "Абсолютну і Нескінченну Єдність". Крім того, Лук'янова виступає проти змішування рас. На її думку, це є "щось жахливе для природної краси", оскільки "призводить до виродження" і є причиною звернення жінок до пластичного хірурга. З оглядом на зовнішність дівчини, останнє твердження виглядає досить дотепним.

Зовнішність

Дівчина-Барбі стверджує, що її зовнішність — результат спадковості, духовних практик та розвитку особистості. Вона практикує сироїдення, харчування рідкою їжею, пранічне харчування (одержання енергії за рахунок води і сонця).

"Я ходжу в тренажерний зал, працюю над своїм тілом. Та їм лише раз на день: смузі з овочів-фруктів і протеїновий коктейль, якщо у мене було тренування. А взагалі я планую перейти на пранохарчування: це вища форма духовного розвитку, коли людина може обійтися без їжі", — каже одеська Барбі.

Чи є зовнішність Валерії продуктом такого стилю життя – кожен ладен вирішувати сам. Прихильників у дівчини достатньо, як і тих, хто критикує та піддає сумнівам зовнішність та чесність дівчини.

Пластичні операції

Втручання пластичних хірургів дівчина не спростовує, але запевняє, що зробила лише одну пластичну операцію: збільшила груди на два розміри. Втім, мало хто вірить, що така тонка талія, така гладка шкіра — результат лише зусиль над собою. Достатньо подивитися фото Валерії Лук'янової до операцій: це мила, абсолютно нормальна та звичайна дівчина. Ніяких величезних яскравих очей та незвичайної талії і разюче довгих ніг.

Доказів операційного втручання в зовнішність дівчини досі не надано (втім, навряд чи хтось дуже і шукав). Це пояснюють політикою конфіденційності західних клінік пластичної хірургії. Але можна скласти і список можливих операцій по зміні зовнішності:

— Збільшення грудей. Підтверджено: груди було збільшено на два розміри (видно, тут з сподковістю та духовними практиками не склалося).

— Ринопластика (зміна форми носу). Думки щодо носу дівчини практично повністю збігаються: зміна форми має місце. На фотографіях Лук'янової в дитинстві і в підлітковому віці помітна горбинка, хоча й невелика. На пізніших фото її вже немає. Зараз носик одеської Барбі витончений і тонкий, його кінчик не такий важкий і менш об'ємний, ніж був у ранньому віці.

— Блефаропластика (зміна форми очей та повік). Результати блефаропластики також багатьма вважаються очевидними. Зазначається, що операція проводилася на верхніх повіках, завдяки чому очі Валерії стали такими великими і виразними. Втім, дехто все ж лишає шанси неабиякому мейкапу дівчини.

— Пластика скул. Тут прихильники та спростовувачі натуральності обличчя сперечаються. Одні впевнені, що ідеальне обличчя – результат бездоганного макіяжу, інші — що без втручання та підтягування овалу обличчя не обійшлося.

— Корекція форми губ. В ЗМІ часто зустрічаються твердження про проведену хейлопластику і ін'єкції філерів в губи для підтримки їхньої форми — надто вже дивним чином вони у неї окреслені. Хоча дівчина від природи має досить приємний обрис губ.

— Ліпосакція (зміна характеру розташування або видалення жиру на певних ділянках тіла).  Вага Лук'янової коливається від 42 до 45 кілограмів, що при зрості 162-170 сантиметрів (дані в цьому питанні дуже різняться) означає практично повну відсутність жирового прошарку в області живота. Враховуючи оголошений самою Барбі раціон, такий результат не виглядає зовсім вже дивним. Питання лише в тому, чи була бажана стрункість досягнута природнім шляхом — обмеженням харчування, чи, все ж таки, хірургічним, коли скудний раціон — лише засіб підтримки себе "у формі".

— Видалення ребер. Талія є головною гордістю дівчини. Її обсяг — 47 см. Фахівці стверджують, що такі параметри можливі в результаті ліпосакції і видалення нижніх ребер. Досягти такої витонченості виключно фізичними тренуваннями і дієтою дуже важко. Хоча тут слід додати, що Лук'янова не єдина жінка з такою тонкою талією.

Після перегляду фото та аналізу біографії кожен читач може самостійно скласти своє ставлення до одеситки, вирішити, чи вірити у неземні практики та досягнення дівчини, чи ні.

blondie.ru-622161_617x465 lukyanova mbOB0pgA_D8_500x331 valeria