Плітки
Подобається

Зірку «Останнього москаля» піймали у львівській Криївці (ВІДЕО)

05/12/2015     Автор: admin
Зірку «Останнього москаля» піймали у львівській Криївці (ВІДЕО)

Зірка серіалу "Останній москаль" Ігор Скрипко не ображається, коли його називають просто москалем.

664035_1_w_300

"Вони стільки жартували наді мною, ми на обіді, я їм у мене падає виделка, а вони хором: "Ну що — москаль, що з нього взяти".

Не ображаюсь, навіть іноді нові знайомі, які з'явились у цьому році, кфоли дзвоню: "О, москалик", ну і що, це ж правда", — говорить актор.

Нещодавно Скрипко спіймали у львівські Криївці.

"Я зійшов з розуму у Львові, цей ресторан Криївка.

Я був не один, з дівчиною, вона мене прикривала і говорила всі паролі, але одно разу я ледь не вляпався. Ми пересіли за інший столик, і хлопці, які сиділи великою компанією, а дівчина моя пішла, питають: "А ви прішлі, чи прийшли?". А я кажу російською: "Прішлі". "Ах ви прийшли, хлопці, я москаля спіймав", відповідають вони, — говорить Ігор Скрипко.

Нагадаємо, зірка серіалу "Останній москаль" відчуває любов прихильників в Україні.

"Є фан-клуб — приїжджали на майданчик. І зараз, коли ходжу за продуктами чи одягом підходять жінки, які нічого не говорять і просто схвильовано дихають, і просто кажуть: "як добре, що ви тут", — говорить Ігор Скрипко.

Знаменитість переконує, що дуже зайнятий, щоб ходити до нічних клубів.

"Які можуть бути клуби, коли стільки роботи? Я ходжу, до ранку не завжди, тому що зранку працюємо. Справа в тому, що я ходжу у спортзал, театри і кілька разів був у нічних клубах, але до речі без пригод", — каже Скрипко.