Плітки
Подобається

Путін в паніці від зізнання доньки Стінга (ФОТО)

05/12/2015     Автор: admin
Путін в паніці від зізнання доньки Стінга (ФОТО)

ВВП плаче, його улюблений співак виявився геєм, а співачка лесбіянкою. Отже, Путін реве: дочка Стінга зізналася у власній нестандартної орієнтації, — сміються блогери. Молодша дочка відомого співака, 25-річна Еліот Самнер, зізналася в нетрадиційній сексуальній орієнтації. Дівчина заявила, що не приховує свої відносини з австрійською моделлю Люсі фон Альтен.

путин-дочь-стинга-585x374

Дочка Стінга в професійному плані вирішила піти по стопах батька і теж стала співачкою, а от в особистому житті вона продемонструвала більш широкі погляди. Еліот Самнер розповіла про те, що зустрічається з дівчиною і взагалі не бачить сенсу розділяти людей за гендерною ознакою. Обраницею Еліот стала австрійська модель Люсі фон Альтен.
dX3F8pZ images (9) скачанные файлы (3) скачанные файлы (4) скачанные файлы (5)

За словами дочки Стінга, вона не говорила про свою орієнтацію раніше просто тому, що її ніхто про це не питав. Співачка запевняє, батьки спокійно ставляться до її вибору.

"Моє оточення давно в курсі. Так що мені не треба ні в чому зізнаватися. Мої друзі завжди знали. Я не вірю в розмежування. Я постійно намагалася зрозуміти, хто я насправді. Але прийшла до висновку, що вішати на себе ярлик необов'язково , ми повинні ставитися до всіх, як до рівних. Ми всі люди ", — заявила вона в інтерв'ю Evening Standard.