Новини про зірок
Подобається

Український фільм «По той бік» вийшов на широкі екрани

04/12/2015     Автор: admin
Український фільм «По той бік» вийшов на широкі екрани

3 грудня вийшов в прокат вітчизняний містичний детектив "По той бік". Картина була представлена ​​на Міжнародному кінофестивалі "Молодість" і навіть потрапила в номінацію "Кращий повнометражний фільм", що вже дуже непогано, адже це дебютна картина молодих і креативних Олександра і Євгенія Литвиненка, перший з яких виступив режисером картини, а другий – її продюсером.

Фільм розповідає про молоду вчительку, яка дивом залишилася жива після нещасного випадку. Переживши клінічну смерть, вона виявляє у собі здібність бачити місця, де були вчинені різні злочини.

"Спочатку планувався короткометражний фільм. Але коли я почав прописувати поепізодний план, зрозумів, що моє маленьке кіно розрослося. Під час роботи над сценарієм приходило багато нових ідей – у підсумку кінцівку фільму я переробляв чотири рази",- каже Олександр.

Зйомки проходили у Київській і Чернігівській областях, де за допомогою декорацій (а іноді і без них) автори відтворювали атмосферу провінційного радянського містечка періоду "розвинутого соціалізму", бо саме в цей час відбувається дія стрічки.

Головні ролі виконали: Поліна Джакаєва, Ірина Шут, Роман Мацюта. Іван Шевчук, Василь Русанов.