Плітки
Подобається

Дмитро Шепелєв знайшов собі нову коханку (Фото)

04/12/2015     Автор: admin
Дмитро Шепелєв знайшов собі нову коханку (Фото)

 

Подруга і особистий косметолог Жанни Фріске Оксана Степанова допомагає виховувати сина покійної співачки Платона. Але батько Фріске Володимир Копилов стверджує, що Степанова і Дмитро Шепелєв — таємні коханці.

Телеведучий Дмитро Шепелєв приводить до себе в будинок нову подругу. Це ніхто інша, як Оксана Степанова, яка раніше була особистим косметологом Жанни Фріске. Крім цього, вона дружила зі співачкою. Як відомо, коли Жанна Фріске вмирала, Степанова підтримувала її сім'ю до самого кінця. 

566143373e18f_456(1)

Володимир Копилов стверджує, що Дмитро Шепелєв намагається закрутити роман зі Степанової. Він упевнений, що її візити в будинок телеведучого — це не тільки благородна спроба допомогти з вихованням сина. Але шанувальники Шепелєва повністю підтримують рішення Степанової і відмовляються вірити, що Дмитро намагається завести новий роман.

Батько Платона утримується від коментарів з приводу підозр батька Фріске. Відомо, що він зараз дуже багато працює, тому йому важко самому займатися вихованням дитини. Родині Жанни Фріске він довірять, що так  може бути, так як Копилов продовжує спроби відібрати у нього Платона через суд.