В якому вбранні зустрічати рік вогняної Мавпи (ФОТО)

03/12/2015     Автор: admin
В якому вбранні зустрічати рік вогняної Мавпи (ФОТО)

Задовго до настання новорічних свят кожна жінка починає замислюватися про те, в чому зустрічати Новий рік 2016, щоб виглядати чарівно і завоювати розташування господині року — вогняної Мавпи.

1447088568_u-yakih-kolorah-zustrchati-noviy-rk-mavpi

Ближче всього Мавпа знаходиться до сонячного знаку Лева, а це значить, що зустріч Нового року повинна бути веселою і гучною, а стіл — багатим і вишуканим.

Що стосується одягу, то в новорічну ніч краще віддати перевагу натуральним тканинам, наприклад, таким, як органза, шовк, оксамит, шкіра, атлас.

1447088637_u-yakih-kolorah-zustrchati-noviy-rk-mavpi 1447088838_u-yakih-kolorah-zustrchati-noviy-rk-mavpi

1447088935_u-yakih-kolorah-zustrchati-noviy-rk-mavpi

В якому кольорі зустрічати Новий рік 2016? Вибирайте червоні, темно-рожеві або бордові відтінки. Можливе також використання золотого, помаранчевого, перламутрового, жовтого, рудого і коралового кольорів, вибирайте ті тони, які візуально нагадують вогонь або язики полум'я. Вибір вогняних і соковитих відтінків обіцяє не менш яскраві та пам’ятні події у новому році, а вашій зовнішності додасть вишуканість і елегантність, повідомляє РБК Україна.

1447088961_u-yakih-kolorah-zustrchati-noviy-rk-mavpi

1447089074_u-yakih-kolorah-zustrchati-noviy-rk-mavpi

Представницям прекрасної статі не потрібно особливо ламати голову над тим, яке плаття надягти на зустріч 2016 року, адже допускаються всі фасони, які підкреслюють жіночність і витонченість: з розрізами, вечірні в підлогу, з завищеною талією, коктейльні, з оголеними плечима і т. д. В першу чергу, сукня має привертати до себе увагу, тому не поскупіться на багаті прикраси і аксесуари, оздоблені вишивкою або намистинами.

ma

mav mmm

 

Як доповнення можна використовувати аксесуари з твариним принтом, наприклад, клатчі або туфлі, а на шию пов'язати легкий шарф з шифону. В якості прикрас чудово підійдуть вироби з натуральних каменів (сережки, кольє, брошки, браслети і кільця).