Новини про зірок
Подобається

Джамала з дружиною Хливнюка зняла кліп у Грузії (ФОТО)

03/12/2015     Автор: admin
Джамала з дружиною Хливнюка зняла кліп у Грузії (ФОТО)

Співачка Джамала днями повернулася з Грузії, де відбулися зйомки її кліпу на пісню "Шлях додому".

Компанію дівчині склала дружина музиканта Андрія Хливнюка Анна Копилова. Вона, власне, і стала режисером відео Джамали, повідомляє depo.ua з посиланням на Tabloid.

Зйомки відбувалися протягом 4-х днів у кількох містах, зокрема, Тбілісі, Мцкхета, Булачаурі, Натахтарі та кількох селищах.

"Грузія — приголомшливо красива країна. Ми вставали до світанку, для того, щоб встигнути відзняти якомога більше матеріалу. Змінили безліч локацій: були і гори, і метро Тбілісі, і багатоповерхівки, і вокзал в глибинці, і дикі ліси з дуже дивними деревами", — розповіла артистка.

"Серед місць, які ми відвідали, були й такі, які дуже нагадували двір мого будинку в Криму, з такими ж прекрасними деревами хурми. Якраз в цей час опадає листя, і тільки плоди хурми залишаються на деревах. Це дуже гарно", — зауважила Джамала.

"Над відео працювала компактна знімальна група: режисер Анна Копилова, оператор Денис Лущик і ще пара людей. Була чудова гример Ніно, з якою ми навіть заспівали "Суліко". Загалом атмосфера була неймовірно теплою. Ну, і, звичайно ж, яка Грузія без смачної їжі! Хачапурі, чахохбілі інші смаколики щодня",

— розповіла співачка.