Зіркові скандали
Подобається

Донька Стінга оголосила, що вона – лесбійка

03/12/2015     Автор: admin
Донька Стінга оголосила, що вона – лесбійка

sting-and-coco

Донька британського співака Стінга, 25-річна Еліот здійснила офіційний "камінг-аут".

 Вона розповіла, що вже два роки зустрічається з жінкою, австрійською моделлю Люсі фон Альтен.

Еліот зазначила, що її рідні, зокрема зірковий тато, ніколи не питали її про сексуальну орієнтацію, бо й так усе знають.

Дочка Стінга, котра теж є співачкою , відомою як Coco та I Blame Coco, дала відверте інтерв’ю журналові "ES", пише "Contact Music".

"Вони (родичі) вже знають. Тож я не мусила (повідомляти їм окремо). Я ніколи нікому про це не повідомляла. Мої друзі завжди про це знали, і я завжди знала", — пояснила Еліот.

Артистка підкреслила, що не ідентифікує себе з жодною зі статей, не вірить у будь-які стандарти та вважає, що на людину не можна тиснути і чіпляти якісь ярлики.

"Ми маємо до всіх ставитися однаково. От мені не подобається, коли мене відносять до якоїсь специфічної категорії. Ми всі – людські істоти", — наголосила вона.

Як відомо, Еліот є молодшою донькою Стінга від другої дружини, Труді Стайлер. У пари є  ще одна спільна донька і двоє синів.

Також Стінг має дочку й сина від першої дружини, актриси Френсіс Томелті. Як відомо, нікому з них музикант не лишить великого спадку. Нехай працюють, каже.

71783ad-eliot-sumner sting03092015-3