Влада Литовченко: Новий рік — це можливість відпочити

02/12/2015     Автор: admin
Влада Литовченко: Новий рік — це можливість відпочити

Wx600_873194

Напередодні новорічних свят українські зірки діляться своїми новорічними історіями і сімейними традиціями.

Грудень — особливий місяць в році, який володіє якійсь магією і святковою атмосферою, що витає в офісах, будинках і на вулицях. Запах мандарин, імбирне печиво, гарячий шоколад з зефірками, вогні на вулицях — це все те, що асоціюється у нас з Новим роком і Різдвом. У грудні хочеться встигнути зробити все: купити подарунки, завершити розпочаті справи і, звичайно, зарядитися позитивними емоціями.

Українські зірки з радістю погодилися допомогти в цьому своїм шанувальникам і поділилися новорічними історіями і сімейними традиціями напередодні свят.

Влада Литовченко — українська модель, громадський діяч, голова Міжнародного Фонду культурного співробітництва:

"Востаннє я святкувала Новий рік на Західній Україні. Хочу зазначити, що цей регіон для мене кожен раз відкривається по-новому! Неможливо охопити всю красу і весь колорит цієї частини нашої країни, тому я знову і знову туди повертаюся, навіть влітку. Різдво ми зазвичай святкуємо з кутею, робимо кілька видів, щоб подобалося всім гостям. У вечір Різдва завжди панує неймовірно тепла атмосфера, люди вірять у диво і іноді воно трапляється!

Для мене Новий рік — це можливість дійсно відпочити, підвести підсумки, ніяких бурхливих святкувань я не влаштовую, але користуюся моментом і в період свят подорожую Україною, роздивляючись красу карпатських гір ".

2012155-7 images