Плітки
Подобається

Відомий російський журналіст ВІЛ-інфікований

02/12/2015     Автор: admin
Відомий російський журналіст ВІЛ-інфікований

Ведучий Павло Лобков повідомив про те, що у нього ВІЛ-інфекція. Невиліковне захворювання у відомого журналіста медики діагностували в 2003 році.

У День боротьби зі СНІДом, 1 грудня, журналіст Павло Лобков розповів, що багато років є носієм ВІЛ-інфекції. Про свій діагноз він дізнався в 2003 році.

"Після довгих умовлянь я попросив взяти у мене аналізи на ВІЛ і сифіліс. Ранка там довго не заживала. Мені сказали:" Зайдіть до інфекціоніста ". Ну, я зайшов до інфекціоніста. У нього лежала товста папка, перекреслена червоним фломастером, де було написано "ВІЛ плюс", — розповів ведучий.

Лобков поскаржився на невміння лікарів інформувати пацієнтів про діагнози. "Я прийшов до вас на наступний день буквально. Ви мені намалювали графік:" Ось так ось у мене буде знижуватися імунний статус, а ось так він буде підвищуватися після прийому терапії. Потім знову буде знижуватися, коли виробиться стійкість ". Ці цикли ви мені намалювали років на 20. І ви мене тим самим заспокоїли", — цитує його портал E1.

Зараз ВЕДУЧИЙ почуває себе нормально. У той же час він закликав владу країни звернути увагу на ВІЛ. За оцінкою Лобкова, від нього страждають близько мільйона людей, і якщо не вжити заходів, це число зросте.