Переможниця «Холостяка-5» відкрила всю правду про відносини з Мельником (ФОТО)

01/12/2015     Автор: admin
Переможниця «Холостяка-5» відкрила всю правду про відносини з Мельником (ФОТО)

118781

Не дарма, ох не дарма шанувальники шоу «Холостяк» на СТБ не вірили в щасливе спільне майбутнє переможниці п'ятого сезону Марини Кіщук і, власне, головного героя — футболіста Сергія Мельника. В інтерв'ю для stb.ua дівчина підтвердила: відносини між ними не склалися. Марина і Сергій залишилися лише друзями, без жодних натяків на любовне майбутнє.

Проектної любові героям шоу вистачило всього на пару місяців, а потім, як кажуть, «заїв побут»: Марина не могла переїхати до Вітебська до Сергія через свого сина. Сергій не міг переїхати до Києва — через кар'єру. Загалом, не склалося.

«Коли ми в черговий раз зустрілися в Києві, виникло відчуття, що градус відносин падає, — зізналася Марина. — Ми провели разом пару днів, заїжджали на канал. Багато говорили про нас, про його роботу. Сережа не міг зрозуміти, куди йому переходити — в іншу білоруську команду або їхати до Києва. Я його питала: «Так що мені робити? Що планувати? У мене ж Матвій, є певні складнощі, пов'язані з його виїздом з країни; я не зможу надовго залишити його одного ». Сергій відповів: «Я не знаю. Визначуся — скажу ». Ми так ні до чого загальним і не прийшли … Він до останнього мовчав, що переходить у Вітебськ. Повідомив, коли вже був там. Після цього ми стали рідше списуватися … »

Ну а потім сталося класичне «finita la comedia».

«На дні народження його друзів ми сиділи в ресторані, і я раптом зрозуміла, що більше не можу жити в невизначеності, — відверто Марина. — Розмова між нами не клеїлася. Після свята не витримала: «Давай ти приїдеш додому, подумаєш, і ми приймемо якесь рішення. Це нікуди не годиться ». Сергій мені тоді нічого не відповів. Він поїхав, а я розуміла, що хочу нарешті розставити крапки над «i» і з'ясувати, що ж між нами відбувається. І тоді я написала Сергієві: «Напевно, у нас нічого не вийде, якщо ти сам не можеш зрозуміти, хочеш ти зустрітися зі мною чи ні». Я так вважаю: якщо у людини немає бажання, то і немає сенсу битися у зачинені двері ».

55729f5d9c880_vlcsnap-2015-04-17-10h40m23s186 vlcsnap-2015-05-25-13h53m45s158